Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Star F.C. Sokół Orzech
4 4 2 Tactiek Chondroityna
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
19 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 39.3
very good Schieten average
solid Passen good
solid Verdedigen good


4e minuut.
Byśkiniewicz heeft problemen om de bal te vangen. Byśkiniewicz geeft een lange en hoge pass. Cernea kopt de bal weg. Rogari is nu in balbezit. Rogari draait met de bal, schiet en ... Szibalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cernea is nu in balbezit. Cernea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Sokół Orzech 1:0

8e minuut.
Masina kopt de bal weg. Rogari rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kępka. Kępka krijgt een gele kaart. Rogari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cipolletta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rogari is nu in balbezit. Rogari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Sokół Orzech 2:0

9e minuut.
Rogari kopt de bal weg. Cernea is nu in balbezit. Śniadecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cernea raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Masina neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Byśkiniewicz speelt de bal door. Sattelmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sattelmaier met een sublieme pass. Cernea rent richting de bal. Cernea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Szklanka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rogari raakt geblesseerd tijdens het duel. Cipolletta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cernea rent richting de bal. Cernea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Sokół Orzech 3:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sattelmaier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Byśkiniewicz geeft een hoge lob. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Sokół Orzech 4:0

36e minuut.
Cipolletta geeft een lange en hoge pass. Daar is Nowrotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sattelmaier geeft een hoge lob. Cernea is nu in balbezit. Cernea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Sokół Orzech 5:0

39e minuut.
Polnar onderschept slim de pass. Polnar probeert naar een medespeler te passen. Więckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek schiet op doel. Figueira bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Star F.C. 58%, Sokół Orzech 42%.
Black Star F.C. - Sokół Orzech 5:0

47e minuut.
Sattelmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sattelmaier geeft een hoge lob. Byśkiniewicz kopt de bal weg. Daar is Rogari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogari schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Sattelmaier geeft een lange en hoge pass. Cernea kopt de bal weg. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea draait met de bal, schiet en ... Szibalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Sokół Orzech 6:0

50e minuut.
Sattelmaier rent richting de bal. Gaguinho onderschept slim de pass. Gaguinho geeft de bal voor. Nowrotek springt en kopt de bal. Figueira probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Nowrotek verovert de bal door een tackle van achteren. Polnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polnar speelt de bal door. Więckowski rent richting de bal. Więckowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Śniadecki heeft problemen om de bal te vangen. Rogari onderschept slim de pass. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogari rent richting de bal. Rogari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Sokół Orzech 7:0

57e minuut.
Masina met een sublieme pass. Byśkiniewicz is nu in balbezit. Byśkiniewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Cernea de bal. Cernea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Cipolletta is nu in balbezit. Sattelmaier is nu in balbezit. Sattelmaier geeft een lange en hoge pass. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Sokół Orzech 8:0

71e minuut.
Sierny kan de bal niet met de borst controleren. Ustael is nu in balbezit. Nowrotek verovert de bal door een tackle van achteren. Sierny rent richting de bal. Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Masina bereikt de bal nog maar net als eerste. Masina geeft een hoge lob. Szofmer kan de bal niet met de borst controleren. Rogari is nu in balbezit. Rogari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Nowrotek rent richting de bal. Masina geeft een hoge lob. Rogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Star F.C. - Sokół Orzech 9:0

90e minuut.
Nowrotek speelt de bal door. Sierny rent richting de bal. Sierny passt de bal met de wreef. Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Star F.C. 49%, Sokół Orzech 51%.
Black Star F.C. - Sokół Orzech 9:0