Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paginator Armada Paris Saint-Germain
532 mega def Tactiek 442
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.8 gemiddelde waardering 46.7
adequate Schieten outstanding
adequate Passen average
weak Verdedigen good


6e minuut.
Kasztelan probeert naar een medespeler te passen. Pandelescu rent richting de bal. Pandelescu geeft een hoge lob. Kasztelan rent richting de bal. Kasztelan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Paris Saint-Germain 0:1

9e minuut.
Brysiak geeft een hoge lob. Laps rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gąsiorek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Laps maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gąsior is nu in balbezit. Jaromin speelt de bal door. Udroiu rent richting de bal. Udroiu haalt uit met een fantastische trap. Walaszek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

27e minuut.
Jaromin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gąsior de bal. Kasztelan rent richting de bal. Kasztelan draait met de bal, schiet en ... Walaszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Paris Saint-Germain 0:2

30e minuut.
Doeltrap. Walaszek trapt de bal weg. Pandelescu kopt de bal weg. Kasztelan is nu in balbezit. Kasztelan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Udroiu passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Bal de bal onder controle te krijgen. Bal geeft een lange en hoge pass. Kasztelan rent richting de bal. Kasztelan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Escala kopt de bal weg. Potoniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoniec passt de bal in één keer door. Kasztelan rent richting de bal. Kasztelan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Paris Saint-Germain 0:3

41e minuut.
Jaromin onderschept slim de pass. Gąsiorek speelt de bal door. Klungelig pakt Gąsior de bal. Kasztelan verovert de bal door een tackle van achteren. Kasztelan schiet op doel. Walaszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paginator Armada 69%, Paris Saint-Germain 31%.
Paginator Armada - Paris Saint-Germain 0:3

47e minuut.
Brysiak onderschept slim de pass. Brysiak geeft een lange en hoge pass. Wisiński probeert de bal aan de voet te houden. Laps rent richting de bal. Laps haalt uit met een fantastische trap. Grabiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paginator Armada - Paris Saint-Germain 1:3

61e minuut.
Cămătaru speelt de bal door. Na een snelle pass probeert de bal onder controle te krijgen. Wisiński rent richting de bal. Laps onderschept slim de pass. Laps schiet op doel. Grabiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Jaromin de bal onder controle te krijgen. Gąsiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorek probeert naar een medespeler te passen. Kićko is nu in balbezit. Kićko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gąsiorek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps draait met de bal, schiet en ... Grabiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paginator Armada 48%, Paris Saint-Germain 52%.
Paginator Armada - Paris Saint-Germain 1:3