Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paris Saint-Germain Paginator Armada
442 Tactiek 532 mega def
61% Balbezit 39%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 39.1
wonderbaarlijk Schieten redelijk
matig Passen redelijk
goed Verdedigen zwak


7e minuut.
Joman met een sublieme pass. Changying rent richting de bal. Changying passt de bal in één keer door. Pinjie is nu in balbezit. Pinjie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris Saint-Germain - Paginator Armada 1:0

8e minuut.
Changying speelt de bal door. Silahtaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Silahtaroğlu geeft een lange en hoge pass. Pinjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinjie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gąsiorek met een snelle inworp. Laps is nu in balbezit. Jędrejowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jędrejowski krijgt een gele kaart. Laps is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laps kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Silahtaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Lovin bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak probeert naar een medespeler te passen. Pinjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinjie schiet op doel. Walaszek bokst de bal weg. Joman bereikt de bal nog maar net als eerste. Joman haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
is nu in balbezit. Tasasız verovert de bal door een tackle van achteren. Tasasız speelt de bal door. Pinjie kan de bal niet met de borst controleren. Pinjie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pinjie rent richting de bal. Met opzet legt Gąsiorek zijn tegenspeler op de grond. Pinjie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Escala zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Joman rent richting de bal. Joman schiet op doel. Walaszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris Saint-Germain - Paginator Armada 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris Saint-Germain 35%, Paginator Armada 65%.
Paris Saint-Germain - Paginator Armada 2:0

50e minuut.
Tasasız probeert naar een medespeler te passen. Changying rent richting de bal. Changying passt de bal zonder na te denken. Pinjie rent richting de bal. Pinjie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Walaszek met een harde bal richting middenveld. Changying probeert naar een medespeler te passen. Gąsiorek geeft de bal voor. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps schiet op doel. Leszek bokst de bal weg.

59e minuut.
Lovin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovin met een sublieme pass. Tasasız met een sublieme pass. Joman bereikt de bal nog maar net als eerste. Joman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Walaszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Tasasız rent richting de bal. Tasasız geeft een hoge lob. Pinjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinjie schiet op doel. Walaszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Piech geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lovin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Joman is nu in balbezit. Joman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Escala passt de bal zonder na te denken. Changying bereikt de bal nog maar net als eerste. Changying geeft een hoge lob. Joman rent richting de bal. Joman haalt uit met een fantastische trap. Walaszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pinjie rent richting de bal. Pinjie haalt uit met een fantastische trap. Walaszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Paris Saint-Germain - Paginator Armada 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris Saint-Germain 32%, Paginator Armada 68%.
Paris Saint-Germain - Paginator Armada 3:0