Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-03-03 19:41
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: KS Dworcowa Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
KS Dworcowa ZambaFC
x Tactiek 2da Temporada
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
35.6 gemiddelde waardering 31.9
goed Schieten matig
zwak Passen matig
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Muñoz Oroz rent richting de bal. Antkowiak is nu in balbezit. Kłoskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Provoost rent richting de bal. Provoost schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Filgáš met een snelle inworp. Saucedo geeft de bal voor. Pacuda kopt de bal weg. Szánthó is nu in balbezit. Szánthó schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Wnuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yana geeft de bal voor. Inworp. Campfens met een snelle inworp. Filgáš geeft een hoge lob. Armenteros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Muñoz Oroz probeert naar een medespeler te passen. Menghi is nu in balbezit. Menghi passt de bal met de wreef. Caldas rent richting de bal. Caldas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kłoskowski met een sublieme pass. Daar is Filgáš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filgáš passt de bal met de wreef. Szánthó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szánthó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Provoost bereikt de bal nog maar net als eerste. Provoost probeert naar een medespeler te passen. Caldas is nu in balbezit. Caldas schiet op doel. Doncu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Dworcowa - ZambaFC 0:1

29e minuut.
Yana raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

29e minuut.
Provoost geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacuda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saucedo is nu in balbezit. Saucedo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Wnuk met de inworp. Filgáš geeft een hoge lob. Erduyar heeft problemen om de bal te vangen. Szánthó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szánthó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Dworcowa 45%, ZambaFC 55%.
KS Dworcowa - ZambaFC 0:1

51e minuut.
Frances is nu in balbezit. Frances geeft de bal voor. Muñoz Oroz probeert naar een medespeler te passen. Caldas rent richting de bal. Caldas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Saucedo verovert de bal door een tackle van achteren. Erduyar onderschept slim de pass. Szánthó verovert de bal door een tackle van achteren. Szánthó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bakočević geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacuda met de inworp. Saucedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saucedo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Amarilla geeft de bal voor. Gutiérrez Carbó heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz Oroz is nu in balbezit. Muñoz Oroz draait met de bal, schiet en ... Doncu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Dworcowa - ZambaFC 0:2

74e minuut.
Amarilla is nu in balbezit. Amarilla passt de bal zonder na te denken. Menghi speelt de bal door. Muñoz Oroz is nu in balbezit. Muñoz Oroz haalt uit met een fantastische trap. Doncu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muñoz Oroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Oroz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Dworcowa - ZambaFC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Dworcowa 48%, ZambaFC 52%.
KS Dworcowa - ZambaFC 0:3