Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-03-10 19:20
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Atletico Kaketto Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers:
Atletico Kaketto Targaryen FC
;; Tactiek One
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
39.8 gemiddelde waardering 60.5
redelijk Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen formidabel


2e minuut.
Vahtramäe kopt de bal weg. Daar is Stratakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merelli geeft een hoge lob. Guerino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerino draait met de bal, schiet en ... Throne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Merelli met een snelle inworp. Guerino is nu in balbezit. Guerino geeft een hoge lob. Streller rent richting de bal. Streller draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Sagnol passt de bal met de wreef. Guerino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerino passt de bal met de wreef. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Kaketto - Targaryen FC 0:1

20e minuut.
Klungelig pakt Stratakis de bal. Sagnol onderschept slim de pass. Sagnol probeert naar een medespeler te passen. Guerino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerino geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Moçambicano rent richting de bal. Guerino onderschept slim de pass. Guerino geeft een lange en hoge pass. Streller bereikt de bal nog maar net als eerste. Streller draait met de bal, schiet en ... Throne bokst de bal weg.

32e minuut.
Klungelig pakt Ślęzak de bal. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Huber is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huber legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Throne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Kaketto - Targaryen FC 0:2

34e minuut.
Klungelig pakt Di Nallo de bal. Di Nallo passt de bal zonder na te denken. Huber is nu in balbezit. Huber schiet op doel. Ślęzak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Throne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Guerino is nu in balbezit. Biegajło rent richting de bal. Sagnol onderschept slim de pass. Guerino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Di Nallo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Nallo passt de bal in één keer door. Streller rent richting de bal. Streller draait met de bal, schiet en ... Throne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Kaketto - Targaryen FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Kaketto 72%, Targaryen FC 28%.
Atletico Kaketto - Targaryen FC 0:3

47e minuut.
Ślęzak verovert de bal door een tackle van achteren. Ślęzak probeert naar een medespeler te passen. Sagnol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagnol geeft een hoge lob. Huber krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Inworp. Silanus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Nallo probeert naar een medespeler te passen. Guerino is nu in balbezit. Guerino draait met de bal, schiet en ... Throne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Biegajło speelt de bal door. Streller bereikt de bal nog maar net als eerste. López Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Streller onderschept slim de pass. Streller haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Silanus rent richting de bal. Streller onderschept slim de pass. Streller schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Kaketto - Targaryen FC 0:4

61e minuut.
Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo passt de bal met de wreef. Streller is nu in balbezit. Streller haalt uit met een fantastische trap. Throne probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Stratakis met een sublieme pass. Reinaldo is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Collignon ... Strafschop! Collignon krijgt een gele kaart. Reinaldo raakt geblesseerd tijdens het duel. Reinaldo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Kaketto - Targaryen FC 1:4

64e minuut.
Streller passt de bal zonder na te denken. Sagnol rent richting de bal. Sagnol passt de bal in één keer door. Huber rent richting de bal. Huber draait met de bal, schiet en ... Throne bokst de bal weg.

66e minuut.
Cellier is nu in balbezit. Cellier passt de bal in één keer door. Di Nallo speelt de bal door. Daar is Streller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Streller draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
López Sánchez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pycia komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Stratakis controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cellier neemt vlug de vrije trap. Huber rent richting de bal. Huber schiet op doel. Throne probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Stratakis rent richting de bal. Merelli onderschept slim de pass. Sagnol geeft een lange en hoge pass. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Cellier heeft problemen om de bal te vangen. Di Nallo met een sublieme pass. Pycia bereikt de bal nog maar net als eerste. Streller onderschept slim de pass. Streller haalt uit met een fantastische trap. Paal! Huber kan de bal niet met de borst controleren. Huber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Kaketto - Targaryen FC 1:5

77e minuut.
Ślęzak rent richting de bal. Ślęzak passt de bal met de wreef. Guerino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerino haalt uit met een fantastische trap. Throne probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Kaketto - Targaryen FC 1:6

78e minuut.
Ruggine passt de bal in één keer door. Pycia is nu in balbezit. Streller onderschept slim de pass. Streller heeft problemen om de bal te vangen. Streller draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Guerino verovert de bal door een tackle van achteren. Guerino probeert de bal met de borst te controleren. Guerino probeert naar een medespeler te passen. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Kaketto - Targaryen FC 1:7

81e minuut.
Ruggine raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Udženija komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Moçambicano rent richting de bal. Sagnol verovert de bal door een tackle van achteren. Guerino bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerino draait met de bal, schiet en ... Throne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo passt de bal in één keer door. Streller bereikt de bal nog maar net als eerste. Streller schiet op doel. Throne werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Kaketto - Targaryen FC 1:8

87e minuut.
Stratakis kopt de bal weg. Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo geeft een hoge lob. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber schiet op doel. Throne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Kaketto 70%, Targaryen FC 30%.
Atletico Kaketto - Targaryen FC 1:8