Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-03-10 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Widzew Pabianice Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Widzew Pabianice Admirał Borowik
cos nowego Tactiek jaro1
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
33 gemiddelde waardering 49
average Schieten solid
weak Passen good
solid Verdedigen good


5e minuut.
Maiyani heeft problemen om de bal te vangen. Maiyani geeft een hoge lob. Matulewicz is nu in balbezit. Matulewicz draait met de bal, schiet en ... Nurci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Pabianice - Admirał Borowik 1:0

17e minuut.
Gurău rent richting de bal. Gurău passt de bal met de wreef. Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron draait met de bal, schiet en ... Gos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Widzew Pabianice - Admirał Borowik 1:1

25e minuut.
Abaković rent richting de bal. Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaković rent richting de bal. Abaković draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Alvarado de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Abaković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron passt de bal zonder na te denken. Kostomlatský heeft problemen om de bal te vangen. Kostomlatský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gaţu rent richting de bal. Gaţu geeft de bal voor. Matulewicz is nu in balbezit. Matulewicz schiet op doel. Nurci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Pabianice - Admirał Borowik 2:1

43e minuut.
Eron heeft problemen om de bal te vangen. Abaković bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mesaroş. Mesaroş krijgt een gele kaart. Abaković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abaković wilt de vrije trap nemen. Gos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Pabianice 70%, Admirał Borowik 30%.
Widzew Pabianice - Admirał Borowik 2:1

48e minuut.
Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozhanov onderschept slim de pass. Kozhanov geeft een lange en hoge pass. Trembly bereikt de bal nog maar net als eerste. Trembly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Widzew Pabianice - Admirał Borowik 2:2

52e minuut.
Gurău rent richting de bal. Abaković is nu in balbezit. Abaković geeft een hoge lob. Trembly rent richting de bal. Trembly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Pabianice - Admirał Borowik 2:3

58e minuut.
Abaković rent richting de bal. Kozhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozhanov probeert naar een medespeler te passen. Kostomlatský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostomlatský geeft een lange en hoge pass. Gos bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Eron de bal onder controle te krijgen. Trembly bereikt de bal nog maar net als eerste. Trembly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Pabianice - Admirał Borowik 2:4

61e minuut.
Kenyatta geeft een hoge lob. Sau is nu in balbezit. Gurău schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gurău krijgt een gele kaart. Sau raakt geblesseerd tijdens het duel. Matiku komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Abaković passt de bal in één keer door. Kostomlatský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostomlatský passt de bal zonder na te denken. Abaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaković geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Gurău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurău speelt de bal door. Abaković speelt de bal door. Eron is nu in balbezit. Eron schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trembly bereikt de bal nog maar net als eerste. Trembly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Pabianice - Admirał Borowik 2:5

74e minuut.
Gurău passt de bal zonder na te denken. Abaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaković speelt de bal door. Eron is nu in balbezit. Eron draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Eron rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alvarado. Eron is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abaković wilt de vrije trap nemen. Gos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Pabianice - Admirał Borowik 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Pabianice 79%, Admirał Borowik 21%.
Widzew Pabianice - Admirał Borowik 2:6