Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Illuminati Team ASRIM Iskrzynia
Z buta wjeżdża Tactiek Corona
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
52.1 gemiddelde waardering 55.2
excellent Schieten good
solid Passen excellent
good Verdedigen very good


4e minuut.
Čokorilo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. bin Ismail is nu in balbezit. bin Ismail speelt de bal door. Nikolopoulos is nu in balbezit. Nikolopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Rutgersson neemt vlug de vrije trap. bin Ismail rent richting de bal. bin Ismail passt de bal zonder na te denken. Nikolopoulos is nu in balbezit. Nikolopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Solomon geeft de bal voor. Velásquez kopt de bal weg. Klungelig pakt Jurukov de bal. Jurukov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Serwach verovert de bal door een tackle van achteren. Serwach geeft de bal voor. Ratajczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczak schiet op doel. Isai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - ASRIM Iskrzynia 1:0

22e minuut.
Inworp. Whittaker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solomon is nu in balbezit. Solomon geeft een hoge lob. McCormick maakt een snoekduik en kopt de bal. Stich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Solomon onderschept slim de pass. Solomon passt de bal in één keer door. Velásquez probeert naar een medespeler te passen. Jurukov rent richting de bal. Jurukov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Whittaker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whittaker geeft een lange en hoge pass. Galiana rent richting de bal. Jurukov onderschept slim de pass. Jurukov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Whittaker passt de bal met de wreef. Daar is Solomon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solomon passt de bal in één keer door. Velásquez rent richting de bal. Velásquez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doeltrap. Stich met een harde bal richting middenveld. Niciński kopt de bal weg. Nikolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - ASRIM Iskrzynia 2:0

31e minuut.
Serwach bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwach geeft de bal voor. Ratajczak kopt de bal weg. Nikolopoulos rent richting de bal. Nikolopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Jurukov kopt de bal weg. Serwach probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Galiana de bal. Jurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurukov schiet op doel. Stich bokst de bal weg.

35e minuut.
Isai speelt de bal door. Daar is Serwach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xəlilli speelt de bal door. Ratajczak rent richting de bal. Ratajczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - ASRIM Iskrzynia 3:0

41e minuut.
Paauwe speelt de bal door. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon passt de bal met de wreef. Daar is McCormick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCormick draait met de bal, schiet en ... Stich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illuminati Team 60%, ASRIM Iskrzynia 40%.
Illuminati Team - ASRIM Iskrzynia 3:0

50e minuut.
Jurukov rent richting de bal. Galiana begaat een overtreding. Jurukov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brezovac zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker geeft een hoge lob. McCormick is nu in balbezit. McCormick draait met de bal, schiet en ... Stich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jurukov is nu in balbezit. Jurukov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - ASRIM Iskrzynia 3:1

55e minuut.
Paauwe onderschept slim de pass. Paauwe speelt de bal door. Zahid rent richting de bal. Ratajczak onderschept slim de pass. Ratajczak haalt uit met een fantastische trap. Isai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ratajczak rent richting de bal. Ratajczak draait met de bal, schiet en ... Isai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Ratajczak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - ASRIM Iskrzynia 4:1

58e minuut.
Velásquez passt de bal met de wreef. McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormick passt de bal met de wreef. Whittaker rent richting de bal. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Solomon passt de bal zonder na te denken. Stich speelt de bal door. bin Ismail is nu in balbezit. bin Ismail geeft een lange en hoge pass. Nikolopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. Isai bokst de bal weg.

70e minuut.
Galiana geeft de bal voor. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker speelt de bal door. McCormick rent richting de bal. McCormick haalt uit met een fantastische trap. Stich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jurukov rent richting de bal. Jurukov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - ASRIM Iskrzynia 4:2

75e minuut.
Solomon is nu in balbezit. Solomon geeft een hoge lob. Jurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurukov haalt uit met een fantastische trap. Stich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - ASRIM Iskrzynia 4:3

84e minuut.
Rutgersson passt de bal met de wreef. Serwach met een sublieme pass. Galiana controleert de bal met de borst. McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormick schiet op doel. Stich bokst de bal weg. Jurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurukov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Illuminati Team - ASRIM Iskrzynia 4:4

86e minuut.
Jurukov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Galiana neemt vlug de vrije trap. bin Ismail is nu in balbezit. bin Ismail geeft de bal voor. Nikolopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. Isai bokst de bal weg. Paauwe is nu in balbezit. Ratajczak verovert de bal door een tackle van achteren. Ratajczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Whittaker geeft de bal voor. Cano kopt de bal weg. Solomon speelt de bal door. Jurukov rent richting de bal. Jurukov schiet op doel. Stich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illuminati Team 56%, ASRIM Iskrzynia 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Illuminati Team - ASRIM Iskrzynia 4:4