Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Tarnow (L)
demoney Tactiek 3-2-2-3
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 48
very good Schieten good
good Passen good
good Verdedigen solid


5e minuut.
Daar is Chiculiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pangraţiu rent richting de bal. Pangraţiu passt de bal zonder na te denken. Szűgyi rent richting de bal. Szűgyi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Burak is nu in balbezit. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner passt de bal met de wreef. Cruzalta is nu in balbezit. Cruzalta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Burak kopt de bal weg. Polewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczak passt de bal zonder na te denken. Ortíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Pangraţiu passt de bal in één keer door. Ortíz rent richting de bal. Pedras legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pedras krijgt een gele kaart. Ortíz raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ortíz neemt zijn aanloop. Pingin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - (L) 1:0

36e minuut.
Perković bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczak probeert naar een medespeler te passen. Ortíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Szűgyi rent richting de bal. Kaszás rent richting de bal. Kaszás geeft een hoge lob. Ortíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz draait met de bal, schiet en ... Pingin bokst de bal weg.

42e minuut.
Cruzalta passt de bal met de wreef. Dolibowski rent richting de bal. Majsner is nu in balbezit. Majsner schiet op doel. Giżycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Iskra Tarnow - (L) 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Tarnow 38%, (L) 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Iskra Tarnow - (L) 1:1

52e minuut.
Polewczak geeft de bal voor. Kaszás controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pedras maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cruzalta rent richting de bal. Cruzalta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - (L) 1:2

60e minuut.
Polewczak onderschept slim de pass. Szűgyi is nu in balbezit. Szűgyi speelt de bal door. Ortíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Basler met een sublieme pass. Majsner is nu in balbezit. Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner rent richting de bal. Majsner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mazak geeft een lange en hoge pass. Szűgyi kopt de bal weg. Pedras heeft problemen om de bal te vangen. Ortíz rent richting de bal. Ortíz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Tarnow 41%, (L) 59%.
Iskra Tarnow - (L) 1:2