Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
(L) Iskra Tarnow
3-2-2-3 Tactiek demoney
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 40.7
solid Schieten good
excellent Passen average
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Milota geeft een lange en hoge pass. Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruat begaat een overtreding. Dolibowski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Durczok neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Chitilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitilyan geeft de bal voor. Klungelig pakt Rudak de bal. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Durczok met een sublieme pass. Milota is nu in balbezit. Milota geeft de bal voor. Dolibowski rent richting de bal. Dolibowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Durczok neemt de hoekschop. Chiculiţă rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chitilyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Majsner springt en kopt de bal. Dolibowski is nu in balbezit. Dolibowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Durczok geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chiculiţă maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaszás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Iskra Tarnow 1:0

15e minuut.
Chitilyan speelt de bal door. Buzzi rent richting de bal. Buzzi geeft een lange en hoge pass. Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolibowski draait met de bal, schiet en ... Kaszás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Buzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Buzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzzi speelt de bal door. Majsner is nu in balbezit. Majsner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dolibowski geeft een hoge lob. Chiculiţă maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Iskra Tarnow 2:0

19e minuut.
Ortíz speelt de bal door. Szűgyi is nu in balbezit. Dolibowski begaat een overtreding. Dolibowski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Chitilyan is nu in balbezit. Chitilyan probeert naar een medespeler te passen. Buzzi met een sublieme pass. Majsner is nu in balbezit. Majsner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Milota rent richting de bal. Milota geeft de bal voor. Chitilyan kopt de bal weg. Majsner rent richting de bal. Majsner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tido geeft een hoge lob. Basler probeert naar een medespeler te passen. Buzzi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Majsner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majsner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Iskra Tarnow 3:0

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sanabria komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L) 30%, Iskra Tarnow 70%.
(L) - Iskra Tarnow 3:0

46e minuut.
Dolibowski rent richting de bal. Dolibowski speelt de bal door. Chitilyan met een sublieme pass. Majsner rent richting de bal. Majsner schiet op doel. Kaszás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Durczok geeft een hoge lob. Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bruat ... Strafschop! Bruat krijgt een gele kaart. Dolibowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Durczok neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Iskra Tarnow 4:0

51e minuut.
Buzzi speelt de bal door. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudak rent richting de bal. Majsner verovert de bal door een tackle van achteren. Majsner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Gruber geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chitilyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majsner is nu in balbezit. Majsner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Chitilyan rent richting de bal. Chitilyan passt de bal met de wreef. Gruber heeft problemen om de bal te vangen. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Iskra Tarnow 5:0

71e minuut.
Gruber geeft de bal voor. Milota geeft de bal voor. Majsner kopt de bal weg. Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolibowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Iskra Tarnow 6:0

78e minuut.
Milota probeert naar een medespeler te passen. Durczok rent richting de bal. Durczok geeft een hoge lob. Majsner is nu in balbezit. Majsner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Chitilyan is nu in balbezit. Klungelig pakt Chitilyan de bal. Chitilyan met een sublieme pass. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Iskra Tarnow 7:0

90e minuut.
Pedras passt de bal met de wreef. Dolibowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rudak. Rudak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L) 28%, Iskra Tarnow 72%.
(L) - Iskra Tarnow 7:0