Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
(L) Illuminati Team
3-2-2-3 Tactiek Z buta wjeżdża
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 2
50.8 gemiddelde waardering 38.9
very good Schieten adequate
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Cruzalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu rent richting de bal. Rutgersson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rutgersson krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Pedras onderschept slim de pass. Pedras geeft de bal voor. Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolibowski draait met de bal, schiet en ... Stich werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Čokorilo passt de bal met de wreef. Traoré rent richting de bal. Traoré speelt de bal door. Bugajski heeft problemen om de bal te vangen. Bugajski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Johnson probeert de bal aan de voet te houden. Bramming met een sublieme pass. Sutryk heeft problemen om de bal te vangen. Cruzalta is nu in balbezit. Cruzalta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pangraţiu is nu in balbezit. Pangraţiu geeft een lange en hoge pass. Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski haalt uit met een fantastische trap. Stich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Illuminati Team 1:0

29e minuut.
Majsner kopt de bal weg. Johnson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pangraţiu. Pangraţiu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Majsner geeft een hoge lob. Lissandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandri geeft de bal voor. Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Bugajski is nu in balbezit. Dolibowski is nu in balbezit. Rutgersson is nu in balbezit. Dolibowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dolibowski haalt uit met een fantastische trap. Stich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L) 50%, Illuminati Team 50%.
(L) - Illuminati Team 1:0

46e minuut.
Lorsen komt het veld opgelopen. Galiana komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Čokorilo passt de bal in één keer door. Johnson is nu in balbezit. Johnson geeft een hoge lob. Ratajczak is nu in balbezit. Ratajczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Gunev rent richting de bal. Gunev passt de bal zonder na te denken. Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzalta draait met de bal, schiet en ... Stich bokst de bal weg.

58e minuut.
Pangraţiu met de inworp. Cruzalta is nu in balbezit. Bramming legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bramming krijgt een gele kaart. Cruzalta raakt geblesseerd tijdens het duel. Dolibowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Stich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Illuminati Team 2:0

58e minuut.
Galiana probeert naar een medespeler te passen. Johnson rent richting de bal. Pangraţiu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pangraţiu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

78e minuut.
Majsner probeert de bal aan de voet te houden. Wolanin is nu in balbezit. Majsner begaat een overtreding. Majsner krijgt een gele kaart. Wolanin roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wolanin kan niet meer verder spelen. Gutfeld komt het veld opgelopen. Čokorilo komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Majsner verovert de bal door een tackle van achteren. Majsner speelt de bal door. Serwach is nu in balbezit. Serwach geeft de bal voor. Ratajczak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Perković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cruzalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramming begaat een overtreding. Bramming krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

85e minuut.
Dolibowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk geeft een hoge lob. Gutfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutfeld draait met de bal, schiet en ... Pingin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L) 63%, Illuminati Team 37%.
(L) - Illuminati Team 2:0