Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Tarnow ASRIM Iskrzynia
demoney Tactiek Corona
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 48.5
solid Schieten adequate
adequate Passen very good
adequate Verdedigen solid


6e minuut.
McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormick passt de bal met de wreef. Dacourt is nu in balbezit. Dacourt schiet op doel. Kaszás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - ASRIM Iskrzynia 0:1

12e minuut.
Bruat rent richting de bal. Rudak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martl. Rudak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rudak kan niet meer verder spelen. Lulek komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Jurukov speelt de bal door. McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormick passt de bal zonder na te denken. Dacourt is nu in balbezit. Dacourt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - ASRIM Iskrzynia 0:2

27e minuut.
Szűgyi geeft een hoge lob. Ortíz is nu in balbezit. Fanella is nu in balbezit. Ortíz onderschept slim de pass. Ortíz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bruat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Cano passt de bal met de wreef. Dacourt is nu in balbezit. Dacourt draait met de bal, schiet en ... Kaszás bokst de bal weg.

32e minuut.
Daar is McCormick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCormick passt de bal zonder na te denken. Martl bereikt de bal nog maar net als eerste. Martl geeft een lange en hoge pass. Politi kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Giżycki geeft een lange en hoge pass. Fanella rent richting de bal. Fanella geeft een lange en hoge pass. Dacourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacourt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Cano passt de bal met de wreef. Dacourt is nu in balbezit. Dacourt schiet op doel. Kaszás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - ASRIM Iskrzynia 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Tarnow 61%, ASRIM Iskrzynia 39%.
Iskra Tarnow - ASRIM Iskrzynia 0:3

54e minuut.
Mazak kopt de bal weg. Velásquez is nu in balbezit. Ortíz verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ortíz de bal. Ortíz schiet op doel. Gellio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Bruat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paauwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Szűgyi onderschept slim de pass. Szűgyi geeft een hoge lob. Ortíz krijgt zijn hoofd ertegen. Gellio bokst de bal weg. Szamborski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - ASRIM Iskrzynia 1:3

56e minuut.
Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez geeft de bal voor. Klungelig pakt Dacourt de bal. Dacourt schiet op doel. Kaszás werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Giżycki is nu in balbezit. Giżycki geeft een lange en hoge pass. Dacourt probeert de bal met de borst te controleren. Dacourt haalt uit met een fantastische trap. Kaszás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - ASRIM Iskrzynia 1:4

66e minuut.
McCormick kopt de bal weg. Dacourt controleert de bal met de borst. Dacourt speelt de bal door. Daar is Politi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Politi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - ASRIM Iskrzynia 1:5

67e minuut.
Noonan probeert naar een medespeler te passen. McCormick rent richting de bal. McCormick passt de bal in één keer door. Dacourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacourt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tido geeft een hoge lob. Szamborski kopt de bal weg. Paauwe rent richting de bal. Szűgyi onderschept slim de pass. Szűgyi draait met de bal, schiet en ... Gellio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Lulek geeft de bal voor. Szűgyi rent richting de bal. Noonan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szűgyi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ortíz neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lulek geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Ortíz. Goede buitenspelval van de verdediging. Martl neemt vlug de vrije trap. Dacourt rent richting de bal. Dacourt draait met de bal, schiet en ... Kaszás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Szűgyi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Paauwe maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dacourt rent richting de bal. Dacourt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - ASRIM Iskrzynia 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Tarnow 51%, ASRIM Iskrzynia 49%.
Iskra Tarnow - ASRIM Iskrzynia 1:6