Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-03-24 19:30
  • Competitiewedstrijd: 2021
  • Stadion: im. Borysa Łysika
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
ASRIM Iskrzynia (L)
Corona Tactiek 3-2-2-3
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
45.2 gemiddelde waardering 48.6
adequate Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen adequate


13e minuut.
Fanella met een sublieme pass. Cruzalta rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Martl ... Strafschop! Martl krijgt een gele kaart. Cruzalta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pangraţiu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!

17e minuut.
Daar is Politi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedras geeft de bal voor. Isai is nu in balbezit. Majsner onderschept slim de pass. Majsner draait met de bal, schiet en ... Gellio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormick probeert naar een medespeler te passen. Brezovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovac geeft de bal voor. Dacourt krijgt zijn hoofd ertegen. Pingin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiculiţă met de inworp. Brezovac is nu in balbezit. Pangraţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Pangraţiu geeft een lange en hoge pass. Gellio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Paauwe probeert naar een medespeler te passen. Cruzalta rent richting de bal. Paauwe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paauwe krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Cruzalta passt de bal met de wreef. Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Martl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Martl krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Dolibowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dolibowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Gellio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 40%, (L) 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASRIM Iskrzynia - (L) 0:0

46e minuut.
Majsner met een sublieme pass. Chiculiţă heeft problemen om de bal te vangen. Constâncio rent richting de bal. Dacourt verovert de bal door een tackle van achteren. Dacourt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
McCormick onderschept slim de pass. McCormick speelt de bal door. Dacourt rent richting de bal. Dacourt haalt uit met een fantastische trap. Pingin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
McCormick geeft een hoge lob. Perković bereikt de bal nog maar net als eerste. Politi verovert de bal door een tackle van achteren. Politi draait met de bal, schiet en ... Cano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 40%, (L) 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASRIM Iskrzynia - (L) 0:0