Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
(L) ASRIM Iskrzynia
3-2-2-3 Tactiek Corona
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten adequate
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


24e minuut.
Brezovac verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez geeft de bal voor. Solomon probeert naar een medespeler te passen. McCormick is nu in balbezit. McCormick draait met de bal, schiet en ... Pingin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Traoré is nu in balbezit. Jurukov onderschept slim de pass. Pedras is nu in balbezit. Jurukov onderschept slim de pass. Jurukov haalt uit met een fantastische trap. Pingin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Buzzi onderschept slim de pass. Buzzi passt de bal met de wreef. Otero met een sublieme pass. Pangraţiu is nu in balbezit. Pangraţiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L) 55%, ASRIM Iskrzynia 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
(L) - ASRIM Iskrzynia 0:0

46e minuut.
Durczok komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Fanella verovert de bal door een tackle van achteren. Niekis onderschept slim de pass. Niekis passt de bal zonder na te denken. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Isai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Fanella speelt de bal door. Otero rent richting de bal. Otero passt de bal in één keer door. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Otero kan de bal niet met de borst controleren. Mikaelsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Otero. Otero krijgt een gele kaart. Mikaelsson roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mikaelsson kan niet meer verder spelen. Majsner komt het veld opgelopen. Tissot komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Durczok draait met de bal, schiet en ... Paauwe met een sublieme pass. Cano kan de bal niet met de borst controleren. Niekis bereikt de bal nog maar net als eerste. Niekis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Otero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quang Tú komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Niekis passt de bal zonder na te denken. Quang Tú is nu in balbezit. Quang Tú passt de bal met de wreef. Durczok is nu in balbezit. Durczok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Durczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Durczok draait met de bal, schiet en ... Isai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Durczok kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Majsner de bal onder controle te krijgen. Quang Tú rent richting de bal. Quang Tú schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - ASRIM Iskrzynia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L) 53%, ASRIM Iskrzynia 47%.
(L) - ASRIM Iskrzynia 1:0