Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Tarnow Illuminati Team
demoney Tactiek Z buta wjeżdża
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 23
6 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 47.6
redelijk Schieten formidabel
goed Passen solide
solide Verdedigen goed


11e minuut.
Sutryk passt de bal zonder na te denken. bin Ismail is nu in balbezit. Sanabria verovert de bal door een tackle van achteren. Ratajczak onderschept slim de pass. Ratajczak geeft de bal voor. Szűgyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Lulek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sutryk de bal. Ratajczak probeert naar een medespeler te passen. Nikolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos schiet op doel. Szűgyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Lulek is nu in balbezit. Lulek probeert naar een medespeler te passen. Michaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos is nu in balbezit. Nikolopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Lulek kopt de bal weg. Klungelig pakt Johnson de bal. Ratajczak rent richting de bal. Bruat onderschept slim de pass. Bruat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
bin Ismail geeft de bal voor. Kaszás kan de bal niet met de borst controleren. Michaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - Illuminati Team 0:1

30e minuut.
bin Ismail rent richting de bal. bin Ismail geeft een lange en hoge pass. Daar is Kaszás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michaud rent richting de bal. Michaud haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
bin Ismail rent richting de bal. bin Ismail geeft een hoge lob. Nikolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos haalt uit met een fantastische trap. Szűgyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - Illuminati Team 0:2

33e minuut.
Ratajczak rent richting de bal. Sanabria maakt een afschuwelijke overtreding. Ratajczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Xəlilli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ratajczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sutryk kopt de bal weg. Ratajczak rent richting de bal. Bruat begaat een overtreding. Ratajczak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

35e minuut.
Bruat is nu in balbezit. Bruat passt de bal met de wreef. Ortíz is nu in balbezit. Ortíz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kędzierski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Ismail is nu in balbezit. bin Ismail geeft een lange en hoge pass. Nikolopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal. Szűgyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - Illuminati Team 0:3

41e minuut.
Michaud verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolopoulos rent richting de bal. Ratajczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczak geeft de bal voor. Michaud rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ratajczak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Michaud krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Tarnow 58%, Illuminati Team 42%.
Iskra Tarnow - Illuminati Team 0:3

46e minuut.
Michaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Michaud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nikolopoulos neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Szűgyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - Illuminati Team 0:4

55e minuut.
Boyd geeft de bal voor. Sutryk kopt de bal weg. bin Ismail rent richting de bal. bin Ismail geeft de bal voor. Michaud krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sutryk kopt de bal weg. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczak onderschept slim de pass. Nikolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos draait met de bal, schiet en ... Szűgyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Serwach kopt de bal weg. Johnson kan de bal niet met de borst controleren. Polewczak maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Polewczak naar de kleedkamers voor een vroege douche. bin Ismail kopt de bal weg. Wysopal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nikolopoulos. Wysopal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wysopal kan niet meer verder spelen.

65e minuut.
Ratajczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczak geeft de bal voor. bin Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos is nu in balbezit. Nikolopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - Illuminati Team 0:5

72e minuut.
bin Ismail speelt de bal door. Johnson rent richting de bal. Johnson speelt de bal door. Nikolopoulos rent richting de bal. Nikolopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Xəlilli passt de bal zonder na te denken. Johnson rent richting de bal. Johnson met een sublieme pass. Daar is Michaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michaud haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
bin Ismail rent richting de bal. bin Ismail probeert naar een medespeler te passen. Nikolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos haalt uit met een fantastische trap. Szűgyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - Illuminati Team 0:6

81e minuut.
Kaszás heeft problemen om de bal te vangen. Johnson speelt de bal door. bin Ismail is nu in balbezit. bin Ismail haalt uit met een fantastische trap. Szűgyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Nikolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nikolopoulos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ratajczak komt bij de bal en schiet. Szűgyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - Illuminati Team 0:7

89e minuut.
Kaszás heeft problemen om de bal te vangen. Michaud is nu in balbezit. Johnson probeert naar een medespeler te passen. Nikolopoulos rent richting de bal. Nikolopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - Illuminati Team 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Tarnow 69%, Illuminati Team 31%.
Iskra Tarnow - Illuminati Team 0:8