Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-03-10 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Blitzkrieg Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Blitzkrieg RKS RZECZYCA 2010
professional Tactiek 4-4-2 nowe
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31 gemiddelde waardering 38.9
average Schieten adequate
average Passen adequate
adequate Verdedigen weak


9e minuut.
Delsen heeft problemen om de bal te vangen. Delsen passt de bal met de wreef. Gómez Castaño is nu in balbezit. Leano bereikt de bal nog maar net als eerste. Leano haalt uit met een fantastische trap. Latoń bokst de bal weg.

11e minuut.
Szydłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Filemon rent richting de bal. Faeder begaat een overtreding. Faeder krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Uslanmaz geeft een hoge lob. Leano is nu in balbezit. Leano passt de bal zonder na te denken. Delsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delsen draait met de bal, schiet en ... Latoń bokst de bal weg.

25e minuut.
Fita rent richting de bal. Maciągowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fita is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fita legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Rousek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg - RKS RZECZYCA 2010 1:0

25e minuut.
Leano passt de bal zonder na te denken. Faeder heeft problemen om de bal te vangen. Faeder geeft een hoge lob. Klungelig pakt Leano de bal. Leano draait met de bal, schiet en ... Latoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Faeder rent richting de bal. Gómez Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Castaño passt de bal zonder na te denken. Leano rent richting de bal. Leano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Ząbecki is nu in balbezit. Delsen verovert de bal door een tackle van achteren. Delsen passt de bal in één keer door. Leano rent richting de bal. Leano haalt uit met een fantastische trap. Latoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Uslanmaz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Delsen probeert de bal met de borst te controleren. Gómez Castaño rent richting de bal. Delsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Wessel geeft een hoge lob. Inworp. Dražić met de inworp. Delsen geeft een hoge lob. Uslanmaz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blitzkrieg 57%, RKS RZECZYCA 2010 43%.
Blitzkrieg - RKS RZECZYCA 2010 1:0

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Ţânţar de bal onder controle te krijgen. Szydłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţânţar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ţânţar krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Gómez Castaño is nu in balbezit. Gómez Castaño speelt de bal door. Leano rent richting de bal. Leano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ząbecki is nu in balbezit. Gómez Castaño verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Castaño met een sublieme pass. Leano rent richting de bal. Leano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Faeder rent richting de bal. Filemon probeert naar een medespeler te passen. Radacki is nu in balbezit. Radacki probeert naar een medespeler te passen. Szydłowski speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Maciągowski probeert naar een medespeler te passen. Gómez Castaño is nu in balbezit. Gómez Castaño met een sublieme pass. Leano bereikt de bal nog maar net als eerste. Leano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Służewski komt het veld opgelopen. Dziamgot komt het veld opgelopen. Farmer komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Wessel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dražić met een snelle inworp. Faeder rent richting de bal. Faeder passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blitzkrieg - RKS RZECZYCA 2010 1:1

72e minuut.
Dražić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dražić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ząbecki de bal. Gómez Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Castaño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dražić geeft de bal voor. Daar is Leano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delsen is nu in balbezit. Delsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Maciągowski met een sublieme pass. Faeder rent richting de bal. Faeder speelt de bal door. Leano bereikt de bal nog maar net als eerste. Leano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg - RKS RZECZYCA 2010 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blitzkrieg 58%, RKS RZECZYCA 2010 42%.
Blitzkrieg - RKS RZECZYCA 2010 1:2