Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
christian team Dragon Ball
tactica 2 Tactiek Dragon 444
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 57.3
adequate Schieten incredible
adequate Passen very good
average Verdedigen very good


3e minuut.
Howell rent richting de bal. Howell geeft de bal voor. Ebel kan de bal niet met de borst controleren. Zięcik rent richting de bal. Zięcik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Defays bereikt de bal nog maar net als eerste. Defays draait met de bal, schiet en ... Nasiłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - Dragon Ball 0:1

4e minuut.
Zięcik passt de bal met de wreef. Lozano is nu in balbezit. Lozano passt de bal in één keer door. Defays is nu in balbezit. Defays schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Lozano met een sublieme pass. Zięcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięcik schiet op doel. Nasiłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - Dragon Ball 0:2

10e minuut.
Miculescu kopt de bal weg. Cillessen is nu in balbezit. Cillessen probeert naar een medespeler te passen. Lozano rent richting de bal. Lozano geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Inworp. Lozano met de inworp. Zięcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięcik geeft de bal voor. Defays maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - Dragon Ball 0:3

16e minuut.
Dauksch speelt de bal door. Kruashvili is nu in balbezit. Cillessen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kruashvili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dauksch legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Küçüker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Lozano geeft een hoge lob. Pardo kopt de bal weg. Klungelig pakt Zięcik de bal. Zięcik schiet op doel. Nasiłowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Zięcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięcik speelt de bal door. Lozano rent richting de bal. Lozano geeft een lange en hoge pass. Defays krijgt zijn hoofd ertegen. Nasiłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Defays bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięcik is nu in balbezit. Abu-Bakr legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zięcik raakt geblesseerd tijdens het duel. Zięcik neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Howell geeft een hoge lob. Zięcik is nu in balbezit. Zięcik met een sublieme pass. Defays is nu in balbezit. Defays haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cillessen geeft een hoge lob. Lozano kopt de bal weg. Zięcik is nu in balbezit. Zięcik controleert de bal met de borst. Zięcik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Pilo kopt de bal weg. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zięcik de bal. Zięcik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Cillessen speelt de bal door. Lozano rent richting de bal. Lozano passt de bal met de wreef. Zięcik rent richting de bal. Zięcik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Defays raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nowacki komt het veld opgelopen. Tadej met een snelle inworp. Cillessen probeert de bal met de borst te controleren. Cillessen geeft een lange en hoge pass. Zięcik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - Dragon Ball 0:4

44e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Miculescu zal de hoekschop nemen. Cillessen rent richting de bal. Cillessen probeert naar een medespeler te passen. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: christian team 73%, Dragon Ball 27%.
christian team - Dragon Ball 0:4

53e minuut.
Pilo heeft problemen om de bal te vangen. Nowacki rent richting de bal. Zięcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięcik schiet op doel. Nasiłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - Dragon Ball 0:5

53e minuut.
Dauksch speelt de bal door. Daar is Kruashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zięcik onderschept slim de pass. Zięcik schiet op doel. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Cillessen kopt de bal weg. Inworp. Miculescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ceneviz is nu in balbezit. Ceneviz geeft de bal voor. Küçüker bokst de bal weg. Dauksch rent richting de bal. Dauksch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Lozano passt de bal in één keer door. Zięcik is nu in balbezit. Zięcik haalt uit met een fantastische trap. Nasiłowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

62e minuut.
Pilo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lozano met een snelle inworp. Zięcik heeft problemen om de bal te vangen. Zięcik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - Dragon Ball 0:6

64e minuut.
Cillessen is nu in balbezit. Cillessen met een sublieme pass. Lozano met een sublieme pass. Nowacki is nu in balbezit. Nowacki draait met de bal, schiet en ... Nasiłowski bokst de bal weg.

72e minuut.
Pilo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lozano de bal. Lozano probeert naar een medespeler te passen. Zięcik rent richting de bal. Zięcik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Cillessen speelt de bal door. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano met een sublieme pass. Daar is Zięcik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zięcik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Lozano passt de bal zonder na te denken. Pardo is nu in balbezit. Zięcik onderschept slim de pass. Zięcik draait met de bal, schiet en ... Nasiłowski bokst de bal weg.

81e minuut.
Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela geeft de bal voor. Zięcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięcik schiet op doel. Nasiłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - Dragon Ball 0:7

83e minuut.
Gambhir passt de bal met de wreef. Dauksch rent richting de bal. Tadej begaat een overtreding. Dauksch roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dauksch kan niet meer verder spelen. Young komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Howell speelt de bal door. Tadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadej passt de bal in één keer door. Zięcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięcik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cillessen kopt de bal weg. Nowacki is nu in balbezit. Nowacki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zięcik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zięcik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lozano met een sublieme pass. Zięcik heeft problemen om de bal te vangen. Abu-Bakr legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zięcik raakt geblesseerd tijdens het duel. Nowacki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Nasiłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - Dragon Ball 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: christian team 66%, Dragon Ball 34%.
christian team - Dragon Ball 0:8