Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
heasas fc PSD Demak
Normal Tactiek 343
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 27.3
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Suhaeri is nu in balbezit. Suhaeri passt de bal zonder na te denken. Nurhuda heeft problemen om de bal te vangen. Purwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwadi haalt uit met een fantastische trap. Fuady kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Daar is Šoštarec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šoštarec geeft een hoge lob. Klungelig pakt Suhaeri de bal. Purwadi rent richting de bal. Purwadi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Abdillah onderschept slim de pass. Purwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurhuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwadi is nu in balbezit. Purwadi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Fuady probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Hernández Pérez onderschept slim de pass. Suhaeri rent richting de bal. Dananjaya speelt de bal door. Purwadi rent richting de bal. Purwadi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Šoštarec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nurhuda is nu in balbezit. Savsahubun bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurhuda verovert de bal door een tackle van achteren. Nurhuda speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
heasas fc - PSD Demak 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heasas fc 58%, PSD Demak 42%.
heasas fc - PSD Demak 0:1

47e minuut.
Fuady met een harde bal richting middenveld. Ismu kopt de bal weg. Suprayitno probeert de bal aan de voet te houden. Nur`alim is nu in balbezit. Nur`alim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Fanani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanani passt de bal zonder na te denken. Suhaeri heeft problemen om de bal te vangen. Nurhuda is nu in balbezit. Nurhuda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Fuady trapt de bal weg. Ismu kopt de bal weg. Szmulewicz is nu in balbezit. Nur`alim onderschept slim de pass. Nur`alim haalt uit met een fantastische trap. Hutabarat bokst de bal weg.

62e minuut.
Budianto geeft de bal voor. Šoštarec met een sublieme pass. Hernández Pérez speelt de bal door. Suhaeri rent richting de bal. Suhaeri draait met de bal, schiet en ... Fuady verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
heasas fc - PSD Demak 0:2

68e minuut.
Dananjaya kopt de bal weg. Suhaeri is nu in balbezit. Suhaeri passt de bal met de wreef. Nurhuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurhuda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dananjaya onderschept slim de pass. Dananjaya probeert naar een medespeler te passen. Irwanto is nu in balbezit. Purwadi onderschept slim de pass. Purwadi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Mariandy kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nasution zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ismu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismu schiet op doel. Hutabarat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Suhaeri rent richting de bal. Suhaeri passt de bal in één keer door. Šoštarec rent richting de bal. Šoštarec geeft de bal voor. Purwadi maakt een snoekduik en kopt de bal. Fuady kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Fanani geeft een lange en hoge pass. Daar is Irwanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suhaeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhaeri draait met de bal, schiet en ... Fuady werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Šoštarec probeert naar een medespeler te passen. Purwadi is nu in balbezit. Nurhuda rent richting de bal. Purwadi is nu in balbezit. Purwadi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heasas fc 65%, PSD Demak 35%.
heasas fc - PSD Demak 0:2