Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voorfo City PSD Demak
Diamond Line Tactiek 343
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 27.8
poor Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rumbekwan met een snelle inworp. Danubrata rent richting de bal. Danubrata geeft een hoge lob. Szmulewicz onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Hernández Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Dananjaya is nu in balbezit. Dananjaya met een sublieme pass. Purwadi rent richting de bal. Purwadi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Nurhuda passt de bal zonder na te denken. Šoštarec rent richting de bal. Nurhuda rent richting de bal. Nurhuda geeft een hoge lob. Suhaeri krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Klungelig pakt Hernández Pérez de bal. Danubrata rent richting de bal. Danubrata passt de bal zonder na te denken. Silalahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silalahi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Laksana probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fanani zal de hoekschop nemen. Purwadi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voorfo City - PSD Demak 0:1

38e minuut.
Wibowo geeft de bal voor. Szmulewicz kopt de bal weg. Nurhuda is nu in balbezit. Purwadi is nu in balbezit. Purwadi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voorfo City 68%, PSD Demak 32%.
Voorfo City - PSD Demak 0:1

56e minuut.
Rumbekwan onderschept slim de pass. Dananjaya verovert de bal door een tackle van achteren. Šoštarec speelt de bal door. Nurhuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurhuda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Laksana met een sublieme pass. Danubrata speelt de bal door. Wibowo speelt de bal door. Silalahi is nu in balbezit. Silalahi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dananjaya verovert de bal door een tackle van achteren. Suhaeri speelt de bal door. Šoštarec probeert naar een medespeler te passen. Nurhuda rent richting de bal. Nurhuda geeft een lange en hoge pass. Habibi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Siregar rent richting de bal. Siregar geeft een lange en hoge pass. Nurhuda probeert de bal aan de voet te houden. Purwadi is nu in balbezit. Purwadi draait met de bal, schiet en ... Habibi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Susanto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Šoštarec met een snelle inworp. Nurhuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurhuda geeft de bal voor. Habibi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Susanto de bal onder controle te krijgen. Paal! Purwadi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voorfo City - PSD Demak 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voorfo City 68%, PSD Demak 32%.
Voorfo City - PSD Demak 0:2