Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PALU PUTRA heasas fc
352v4 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
14% Spel op eigen helft 86%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 20.3
very good Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Kustanto met een sublieme pass. Bonsapia is nu in balbezit. Bonsapia passt de bal in één keer door. Hartono is nu in balbezit. Hartono draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Agachi is nu in balbezit. Agachi geeft een hoge lob. Hartono rent richting de bal. Hartono schiet op doel. Fuady maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bonsapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsapia geeft de bal voor. Kambuaya is nu in balbezit. Hartono verovert de bal door een tackle van achteren. Hartono haalt uit met een fantastische trap. Fuady bokst de bal weg.

16e minuut.
Gofur is nu in balbezit. Abdillah bereikt de bal nog maar net als eerste. Gofur verovert de bal door een tackle van achteren. Gofur passt de bal in één keer door. Hartono is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - heasas fc 1:0

18e minuut.
Kustanto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bonsapia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonsapia passt de bal in één keer door. Gofur is nu in balbezit. Gofur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Savsahubun passt de bal zonder na te denken. Agachi rent richting de bal. Agachi probeert naar een medespeler te passen. Hartono is nu in balbezit. Hartono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - heasas fc 2:0

25e minuut.
Pasir onderschept slim de pass. Pasir speelt de bal door. Gofur bereikt de bal nog maar net als eerste. Gofur schiet op doel. Fuady werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - heasas fc 3:0

29e minuut.
Budianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustanto speelt de bal door. Gofur rent richting de bal. Gofur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Agachi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pasir met een sublieme pass. Hartono rent richting de bal. Hartono draait met de bal, schiet en ... Irwanto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fuady probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - heasas fc 4:0

32e minuut.
Agachi met de inworp. Pasir rent richting de bal. Ismu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pasir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pasir met een snel genomen vrije trap. Fuady bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Pasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasir geeft een hoge lob. Gofur kopt de bal weg. Hartono bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - heasas fc 5:0

43e minuut.
Nasution probeert naar een medespeler te passen. Kustanto probeert naar een medespeler te passen. Hartono rent richting de bal. Hartono draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PALU PUTRA 13%, heasas fc 87%.
PALU PUTRA - heasas fc 5:0

48e minuut.
Budianto geeft de bal voor. Hartono probeert de bal met de borst te controleren. Abdillah legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hartono is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gofur zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Budianto passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pasir de bal. Pasir geeft een hoge lob. Hartono is nu in balbezit. Hartono schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Ismu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agachi verovert de bal door een tackle van achteren. Agachi met een sublieme pass. Gofur bereikt de bal nog maar net als eerste. Gofur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - heasas fc 6:0

53e minuut.
Agachi met een snelle inworp. Hartono bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartono passt de bal zonder na te denken. Gofur rent richting de bal. Gofur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - heasas fc 7:0

59e minuut.
Irwanto met een sublieme pass. Inworp. Budianto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kustanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kustanto geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Hartono is nu in balbezit. Abdillah verovert de bal door een tackle van achteren. Abdillah geeft de bal voor. Bonsapia geeft de bal voor. Hartono springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Daar is Agachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasir geeft de bal voor. Kustanto rent richting de bal. Kustanto passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Irwanto kopt de bal weg. Bakti controleert de bal met de borst. Pasir verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Hartono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartono haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hartono is nu in balbezit. Hartono geeft een lange en hoge pass. Daar is Irwanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gofur is nu in balbezit. Gofur haalt uit met een fantastische trap. Fuady bokst de bal weg.

76e minuut.
Daar is Savsahubun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kustanto geeft een hoge lob. Hartono is nu in balbezit. Hartono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - heasas fc 8:0

76e minuut.
Majid komt het veld opgelopen. Herlambang komt het veld opgelopen. Azhari komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Pasir passt de bal met de wreef. Majid geeft een hoge lob. Kambuaya probeert de bal aan de voet te houden. Herlambang is nu in balbezit. Herlambang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Budianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Budianto geeft een lange en hoge pass. Azhari bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Azhari de bal. Azhari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PALU PUTRA 14%, heasas fc 86%.
PALU PUTRA - heasas fc 8:0