Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PALU PUTRA Voorfo City
352v4 Tactiek Diamond Line
65% Balbezit 35%
15% Spel op eigen helft 85%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 17.2
very good Schieten poor
adequate Passen weak
adequate Verdedigen hopeless


3e minuut.
Bonsapia geeft een lange en hoge pass. Panigoro heeft problemen om de bal te vangen. Hartono bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartono haalt uit met een fantastische trap. Habibi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - Voorfo City 1:0

11e minuut.
Rumbekwan rent richting de bal. Kustanto onderschept slim de pass. Tagor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsapia verovert de bal door een tackle van achteren. Bonsapia geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasir passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tagor de bal. Gofur bereikt de bal nog maar net als eerste. Gofur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gofur bereikt de bal nog maar net als eerste. Gofur draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Siregar de bal onder controle te krijgen. Hartono bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartono haalt uit met een fantastische trap. Habibi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - Voorfo City 2:0

42e minuut.
Danubrata probeert naar een medespeler te passen. Budianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Budianto passt de bal in één keer door. Bonsapia rent richting de bal. Bonsapia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kustanto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silalahi. Kustanto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kustanto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hartono rent richting de bal. Hartono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - Voorfo City 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PALU PUTRA 13%, Voorfo City 87%.
PALU PUTRA - Voorfo City 3:0

48e minuut.
Pasir geeft de bal voor. Bonsapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsapia passt de bal met de wreef. Daar is Kustanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kustanto geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - Voorfo City 4:0

49e minuut.
Rumbekwan heeft problemen om de bal te vangen. Kustanto onderschept slim de pass. Kustanto speelt de bal door. Gofur rent richting de bal. Gofur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Budianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Budianto passt de bal met de wreef. Hartono rent richting de bal. Hartono haalt uit met een fantastische trap. Habibi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - Voorfo City 5:0

55e minuut.
Kustanto speelt de bal door. Bonsapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsapia passt de bal met de wreef. Gofur rent richting de bal. Gofur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tagor geeft een lange en hoge pass. Budianto rent richting de bal. Budianto probeert naar een medespeler te passen. Bonsapia is nu in balbezit. Bonsapia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - Voorfo City 6:0

69e minuut.
Kustanto geeft een hoge lob. Habibi met een sublieme pass. Kustanto kopt de bal weg. Gofur is nu in balbezit. Gofur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - Voorfo City 7:0

75e minuut.
Doeltrap. Majid komt het veld opgelopen. Herlambang komt het veld opgelopen. Azhari komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Habibi trapt de bal weg van het doel. Majid kopt de bal weg. Azhari bereikt de bal nog maar net als eerste. Azhari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - Voorfo City 8:0

80e minuut.
Agachi passt de bal in één keer door. Toisuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Toisuta geeft de bal voor. Herlambang is nu in balbezit. Herlambang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Siregar rent richting de bal. Azhari verovert de bal door een tackle van achteren. Azhari geeft een hoge lob. Herlambang rent richting de bal. Herlambang haalt uit met een fantastische trap. Habibi bokst de bal weg. Susanto is nu in balbezit. Herlambang onderschept slim de pass. Herlambang haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - Voorfo City 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PALU PUTRA 17%, Voorfo City 83%.
PALU PUTRA - Voorfo City 9:0