Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PSD Demak TESTING F.C
343 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Gautama passt de bal zonder na te denken. Inworp. Fanani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nurhuda is nu in balbezit. Nurhuda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Doeltrap. Irianto met een harde bal richting middenveld. Hernández Pérez kopt de bal weg. Purwadi rent richting de bal. Purwadi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Irianto is nu in balbezit. Irianto geeft een hoge lob. Purwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwadi draait met de bal, schiet en ... Chaeruddin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PSD Demak - TESTING F.C 1:0

29e minuut.
Purwadi haalt uit met een fantastische trap. Irianto heeft problemen om de bal te vangen. Nurhuda is nu in balbezit. Nurhuda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PSD Demak - TESTING F.C 2:0

37e minuut.
Daar is Dananjaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dananjaya met een sublieme pass. Šoštarec rent richting de bal. Šoštarec geeft een lange en hoge pass. Pattinasarani kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suhaeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhaeri draait met de bal, schiet en ... Chaeruddin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PSD Demak - TESTING F.C 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSD Demak 32%, TESTING F.C 68%.
PSD Demak - TESTING F.C 3:0

47e minuut.
Daar is Nurhuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurhuda passt de bal in één keer door. Suhaeri rent richting de bal. Suhaeri draait met de bal, schiet en ... Purwadi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Mariandy probeert de bal aan de voet te houden. Wattimena rent richting de bal. Wattimena passt de bal zonder na te denken. Tobing is nu in balbezit. Tobing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Hernández Pérez geeft een lange en hoge pass. Suhaeri rent richting de bal. Suhaeri schiet op doel. Irianto probeert de bal aan de voet te houden. Chaeruddin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PSD Demak - TESTING F.C 4:0

88e minuut.
Hernández Pérez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Duñabeitia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSD Demak 30%, TESTING F.C 70%.
PSD Demak - TESTING F.C 4:0