Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voorfo City heasas fc
Diamond Line Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Sembiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibowo onderschept slim de pass. Wibowo speelt de bal door. Silalahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silalahi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Danubrata is nu in balbezit. Silalahi rent richting de bal. Savsahubun bereikt de bal nog maar net als eerste. Silalahi onderschept slim de pass. Silalahi schiet op doel. Fuady probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Laksana heeft problemen om de bal te vangen. Ismu rent richting de bal. Laksana is nu in balbezit. Wibowo is nu in balbezit. Wibowo geeft de bal voor. Fuady probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Wibowo kopt de bal weg. Klungelig pakt Silalahi de bal. Irwanto is nu in balbezit. Silalahi verovert de bal door een tackle van achteren. Silalahi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Danubrata de bal. Danubrata geeft een lange en hoge pass. Julianto heeft problemen om de bal te vangen. Silalahi rent richting de bal. Silalahi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Voorfo City - heasas fc 1:0

28e minuut.
Wibowo rent richting de bal. Wibowo geeft een hoge lob. Daar is Julianto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silalahi is nu in balbezit. Silalahi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wibowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibowo geeft een lange en hoge pass. Savsahubun heeft problemen om de bal te vangen. Silalahi verovert de bal door een tackle van achteren. Silalahi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Voorfo City - heasas fc 2:0

36e minuut.
Nasution passt de bal in één keer door. Ismu is nu in balbezit. Ismu passt de bal in één keer door. Nur`alim is nu in balbezit. Nur`alim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voorfo City 30%, heasas fc 70%.
Voorfo City - heasas fc 2:0

57e minuut.
Siregar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur`alim onderschept slim de pass. Ismu probeert naar een medespeler te passen. Nasution rent richting de bal. Nasution geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Habibi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Nur`alim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habibi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voorfo City 33%, heasas fc 67%.
Voorfo City - heasas fc 2:0