Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TESTING F.C PALU PUTRA
Normal Tactiek 352v4
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 48.1
weak Schieten very good
hopeless Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Hartono onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Agachi neemt de hoekschop. Gofur rent richting de bal. Gofur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Toisuta met een sublieme pass. Bonsapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsapia probeert naar een medespeler te passen. Gofur rent richting de bal. Gofur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bachir is nu in balbezit. Pasir verovert de bal door een tackle van achteren. Pasir passt de bal met de wreef. Hartono is nu in balbezit. Hartono schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Gautama bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustanto verovert de bal door een tackle van achteren. Kustanto geeft de bal voor. Hartono is nu in balbezit. Hartono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kustanto met een snelle inworp. Klungelig pakt Bonsapia de bal. Gautama is nu in balbezit. Bonsapia verovert de bal door een tackle van achteren. Bonsapia geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gautama passt de bal zonder na te denken. Kustanto rent richting de bal. Kustanto passt de bal zonder na te denken. Bonsapia is nu in balbezit. Bonsapia geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Bonsapia speelt de bal door. Gofur heeft problemen om de bal te vangen. Irianto is nu in balbezit. Gofur verovert de bal door een tackle van achteren. Gofur haalt uit met een fantastische trap. Chaeruddin bokst de bal weg. Hartono is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
TESTING F.C - PALU PUTRA 0:1

38e minuut.
Gofur verovert de bal door een tackle van achteren. Irianto rent richting de bal. Gofur verovert de bal door een tackle van achteren. Gofur schiet op doel. Chaeruddin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TESTING F.C - PALU PUTRA 0:2

41e minuut.
Gofur schiet op doel. Irianto kopt de bal weg. Daar is Gautama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gofur bereikt de bal nog maar net als eerste. Gofur draait met de bal, schiet en ... Chaeruddin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TESTING F.C - PALU PUTRA 0:3

45e minuut.
Gofur probeert naar een medespeler te passen. Malibela geeft de bal voor. Hartono is nu in balbezit. Hartono schiet op doel. Chaeruddin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TESTING F.C - PALU PUTRA 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TESTING F.C 78%, PALU PUTRA 22%.
TESTING F.C - PALU PUTRA 0:4

46e minuut.
Hartono speelt de bal door. Daar is Gofur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartono bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartono schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TESTING F.C - PALU PUTRA 0:5

54e minuut.
Daar is Kustanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kustanto passt de bal met de wreef. Hartono is nu in balbezit. Hartono geeft de bal voor. Gofur springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TESTING F.C - PALU PUTRA 0:6

57e minuut.
Klungelig pakt Bonsapia de bal. Yonga is nu in balbezit. Yonga geeft een lange en hoge pass. Budianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Budianto geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Kustanto is nu in balbezit. Kustanto passt de bal in één keer door. Budianto is nu in balbezit. Budianto geeft de bal voor. Hartono maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Toisuta speelt de bal door. Bonsapia met een sublieme pass. Gofur bereikt de bal nog maar net als eerste. Gofur haalt uit met een fantastische trap. Irianto probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Agachi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gofur controleert de bal met de borst. Gofur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TESTING F.C - PALU PUTRA 0:7

69e minuut.
Agachi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hartono de bal. Irianto rent richting de bal. Gofur verovert de bal door een tackle van achteren. Gofur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Agachi kopt de bal weg. Hartono rent richting de bal. Pattinasarani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hartono is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gofur legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Chaeruddin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Bachir bereikt de bal nog maar net als eerste. Budianto onderschept slim de pass. Budianto passt de bal in één keer door. Hartono is nu in balbezit. Hartono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Fathari komt het veld opgelopen. Azhari komt het veld opgelopen. Tantawi komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Bonsapia rent richting de bal. Bonsapia geeft de bal voor. Wattimena is nu in balbezit. Pasir geeft de bal voor. Fathari is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Irianto de bal. Chaeruddin met een sublieme pass. Kustanto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Azhari de bal. Azhari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TESTING F.C - PALU PUTRA 0:8

79e minuut.
Bachir met een sublieme pass. Tobing heeft problemen om de bal te vangen. Gautama is nu in balbezit. Fathari onderschept slim de pass. Fathari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TESTING F.C - PALU PUTRA 0:9

81e minuut.
Azhari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathari bereikt de bal nog maar net als eerste. Azhari is nu in balbezit. Azhari draait met de bal, schiet en ... Chaeruddin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TESTING F.C - PALU PUTRA 0:10

82e minuut.
Bachir met een sublieme pass. Klungelig pakt Tobing de bal. Bachir bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TESTING F.C - PALU PUTRA 0:11

89e minuut.
Kustanto kopt de bal weg. Bonsapia met een sublieme pass. Daar is Irianto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azhari rent richting de bal. Azhari draait met de bal, schiet en ... Chaeruddin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fathari is nu in balbezit. Fathari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TESTING F.C - PALU PUTRA 0:12

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agachi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pasir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasir geeft de bal voor. Azhari krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TESTING F.C 86%, PALU PUTRA 14%.
TESTING F.C - PALU PUTRA 0:12