Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-03-24 19:08
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Keresztúri TK Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
Keresztúri TK Baboon FC
442 Tactiek SCD
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
28.7 gemiddelde waardering 36.1
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
average Verdedigen average


3e minuut.
Topos probeert naar een medespeler te passen. Nazderko is nu in balbezit. Nazderko probeert naar een medespeler te passen. Garbis rent richting de bal. Garbis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sebes kopt de bal weg. Baraliuc is nu in balbezit. Baraliuc passt de bal met de wreef. Daar is Garbis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garbis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Déri bereikt de bal nog maar net als eerste. Déri geeft een hoge lob. Inworp. Baraliuc met een snelle inworp. Vandenbergh geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Topos onderschept slim de pass. Topos speelt de bal door. Nazderko is nu in balbezit. Nazderko passt de bal in één keer door. Szücs onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Topos zal de hoekschop nemen. Nazderko krijgt zijn hoofd ertegen. Garbis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbis haalt uit met een fantastische trap. Tóth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keresztúri TK - Baboon FC 0:1

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Szücs de bal onder controle te krijgen. Sebes is nu in balbezit. Sebes met een sublieme pass. Daar is Nazderko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazderko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dragóner probeert naar een medespeler te passen. Petric probeert naar een medespeler te passen. Nazderko is nu in balbezit. Nazderko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Garbis is nu in balbezit. Garbis passt de bal met de wreef. Nazderko rent richting de bal. Vandenbergh is nu in balbezit. Vandenbergh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Vandenbergh rent richting de bal. Vandenbergh passt de bal met de wreef. Nazderko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazderko draait met de bal, schiet en ... Bita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keresztúri TK - Baboon FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keresztúri TK 81%, Baboon FC 19%.
Keresztúri TK - Baboon FC 0:2

51e minuut.
Vandenbergh passt de bal in één keer door. Nazderko rent richting de bal. Nazderko passt de bal met de wreef. Daar is Garbis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garbis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Nazderko haalt uit met een fantastische trap. Bita heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Topos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nazderko springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Topos neemt de hoekschop. Baraliuc rent richting de bal. Baraliuc geeft een hoge lob. Dragóner probeert de bal met de borst te controleren. Tóth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Garbis de bal. De bal raakt de paal. Dragóner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbis onderschept slim de pass. Garbis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Keresztúri TK - Baboon FC 0:3

73e minuut.
Nazderko probeert naar een medespeler te passen. Vandenbergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenbergh geeft de bal voor. Garbis springt en kopt de bal. Tóth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Keresztúri TK - Baboon FC 0:4

75e minuut.
Topos rent richting de bal. Topos passt de bal met de wreef. Nazderko geeft een hoge lob. Garbis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Keresztúri TK - Baboon FC 0:5

78e minuut.
Garbis heeft problemen om de bal te vangen. Bita bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbis onderschept slim de pass. Garbis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Keresztúri TK - Baboon FC 0:6

82e minuut.
Sebes is nu in balbezit. Petric onderschept slim de pass. Petric probeert naar een medespeler te passen. Garbis is nu in balbezit. Garbis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keresztúri TK 77%, Baboon FC 23%.
Keresztúri TK - Baboon FC 0:6