Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-03-24 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: HSA Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
SC JSA Guti Pau Grosso F.C
19_2_PI Tactiek Guti433
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
42.2 gemiddelde waardering 40.9
good Schieten solid
adequate Passen average
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennaars verovert de bal door een tackle van achteren. Morosini is nu in balbezit. Boëthius onderschept slim de pass. Boëthius geeft een lange en hoge pass. Tristão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Boëthius probeert naar een medespeler te passen. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez probeert naar een medespeler te passen. Ndukwu rent richting de bal. Ndukwu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sádloň is nu in balbezit. Silvério rent richting de bal. Cinghiali verovert de bal door een tackle van achteren. Cinghiali haalt uit met een fantastische trap. Mulligan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC JSA - Guti Pau Grosso F.C 0:1

12e minuut.
Boëthius rent richting de bal. Boëthius passt de bal met de wreef. Yáñez is nu in balbezit. Yáñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC JSA - Guti Pau Grosso F.C 1:1

19e minuut.
Varginha bereikt de bal nog maar net als eerste. Varginha speelt de bal door. Menotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Menotti haalt uit met een fantastische trap. Tristão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC JSA - Guti Pau Grosso F.C 2:1

27e minuut.
Cinghiali kopt de bal weg. Morosini is nu in balbezit. Boëthius maakt een afschuwelijke overtreding. Morosini roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Morosini kan niet meer verder spelen.

30e minuut.
Beting passt de bal in één keer door. Boëthius probeert naar een medespeler te passen. Cinghiali bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinghiali schiet op doel. Mulligan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC JSA - Guti Pau Grosso F.C 2:2

34e minuut.
Curió geeft een hoge lob. Daar is Fabre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sádloň rent richting de bal. Sádloň draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC JSA - Guti Pau Grosso F.C 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC JSA 53%, Guti Pau Grosso F.C 47%.
SC JSA - Guti Pau Grosso F.C 2:3

54e minuut.
Klungelig pakt Boëthius de bal. Agnes is nu in balbezit. Varginha geeft een lange en hoge pass. Ndukwu is nu in balbezit. Ndukwu schiet op doel. Tristão bokst de bal weg.

66e minuut.
Curió geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gazeta de bal onder controle te krijgen. Silvério rent richting de bal. Cinghiali onderschept slim de pass. Cinghiali haalt uit met een fantastische trap. Paal!

69e minuut.
Ndukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartori Costa is nu in balbezit. Ndukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndukwu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC JSA - Guti Pau Grosso F.C 3:3

76e minuut.
Fabre raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beck komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC JSA 35%, Guti Pau Grosso F.C 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC JSA - Guti Pau Grosso F.C 3:3