Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KLN Team FC Rekin Rybnik
We Will See Tactiek Rozpierducha
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
39.3 gemiddelde waardering 47.8
adequate Schieten very good
good Passen adequate
adequate Verdedigen solid


6e minuut.
Daar is Bołdys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bęben is nu in balbezit. Bęben probeert naar een medespeler te passen. Filosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Filosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Prahov bereikt de bal nog maar net als eerste. Prahov geeft de bal voor. Dutka geeft een lange en hoge pass. Milone kopt de bal weg. Bystrzanowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - FC Rekin Rybnik 1:0

19e minuut.
Bystrzanowski onderschept slim de pass. Ivošević probeert naar een medespeler te passen. Bystrzanowski rent richting de bal. Bystrzanowski draait met de bal, schiet en ... Villalba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - FC Rekin Rybnik 2:0

21e minuut.
Odwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Odwald passt de bal zonder na te denken. Filosa rent richting de bal. Filosa haalt uit met een fantastische trap. Chiriac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - FC Rekin Rybnik 2:1

25e minuut.
Wilhelmsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Odwald. Wilhelmsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bęben met een snel genomen vrije trap. Filosa krijgt zijn hoofd ertegen. Chiriac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KLN Team - FC Rekin Rybnik 2:2

28e minuut.
Bołdys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marañón heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Thiện is nu in balbezit. Marañón verovert de bal door een tackle van achteren. Marañón geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bystrzanowski kan de bal niet met de borst controleren. Bystrzanowski draait met de bal, schiet en ... Villalba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - FC Rekin Rybnik 3:2

38e minuut.
Ngọc Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thiện passt de bal zonder na te denken. Dávid met een sublieme pass. Bartolomeu is nu in balbezit. Bartolomeu haalt uit met een fantastische trap. Chiriac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Odwald de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Bęben is nu in balbezit. Bęben passt de bal met de wreef. Filosa rent richting de bal. Filosa draait met de bal, schiet en ... Chiriac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KLN Team - FC Rekin Rybnik 3:3

45e minuut.
Ngọc Thiện probeert naar een medespeler te passen. Bęben rent richting de bal. Bęben geeft de bal voor. Klungelig pakt Filosa de bal. Filosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLN Team 55%, FC Rekin Rybnik 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KLN Team - FC Rekin Rybnik 3:3

47e minuut.
Wilhelmsson passt de bal zonder na te denken. Bican is nu in balbezit. Bican met een sublieme pass. Wilhelmsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelmsson draait met de bal, schiet en ... Chiriac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Zajačko is nu in balbezit. Zajačko probeert naar een medespeler te passen. Bystrzanowski rent richting de bal. Bystrzanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - FC Rekin Rybnik 4:3

51e minuut.
Kąpała komt het veld opgelopen. Ozera komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Bęben met een snelle inworp. Ngọc Thiện heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Thiện met een sublieme pass. Filosa is nu in balbezit. Filosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ngọc Thiện passt de bal met de wreef. Bęben bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęben geeft een lange en hoge pass. Bartolomeu rent richting de bal. Bartolomeu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bołdys kopt de bal weg. Inworp. Vízdár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bęben bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęben geeft een lange en hoge pass. Chiriac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Bartolomeu is nu in balbezit. Klungelig pakt Filosa de bal. Wilhelmsson is nu in balbezit. Bartolomeu rent richting de bal. Bartolomeu haalt uit met een fantastische trap. Chiriac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Ngọc Thiện speelt de bal door. Bęben probeert de bal aan de voet te houden. Marañón speelt de bal door. Bican bereikt de bal nog maar net als eerste. Bican draait met de bal, schiet en ... Chiriac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KLN Team - FC Rekin Rybnik 4:4

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klössing komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Milone geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bystrzanowski stond buitenspel. Villalba maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klössing is nu in balbezit. Klössing draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bęben met een snelle inworp. Ngọc Thiện rent richting de bal. Ngọc Thiện passt de bal met de wreef. Filosa is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Milone is nu in balbezit. Milone passt de bal met de wreef. Gowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bystrzanowski haalt uit met een fantastische trap. Villalba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Odwald geeft een hoge lob. Dávid met een sublieme pass. Bartolomeu heeft problemen om de bal te vangen. Klössing rent richting de bal. Klössing schiet op doel. Chiriac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Odwald is nu in balbezit. Klössing verovert de bal door een tackle van achteren. Klössing schiet op doel. Chiriac bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bican zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Bołdys de bal. Filosa rent richting de bal. Filosa haalt uit met een fantastische trap. Chiriac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - FC Rekin Rybnik 4:5

87e minuut.
Bican bereikt de bal nog maar net als eerste. Bican probeert naar een medespeler te passen. Klössing is nu in balbezit. Klössing haalt uit met een fantastische trap. Chiriac werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - FC Rekin Rybnik 4:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLN Team 68%, FC Rekin Rybnik 32%.
KLN Team - FC Rekin Rybnik 4:6