Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-03-24 19:46
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Narodowy
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers:
Husaria Elblag siopkii
#TnU Tactiek siop
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 39.7
zeer goed Schieten goed
matig Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Zwirko met de inworp. Nuţiu speelt de bal door. Daar is Surmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cernovschi rent richting de bal. Cernovschi speelt de bal door. Herikyan is nu in balbezit. Herikyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - siopkii 1:0

12e minuut.
Surmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu rent richting de bal. Surmann speelt de bal door. Öreg is nu in balbezit. Öreg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Herikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczy geeft een lange en hoge pass. Surmann kopt de bal weg. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Sysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bączek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Husaria Elblag - siopkii 1:1

23e minuut.
Leśnodorski rent richting de bal. Leśnodorski geeft een hoge lob. Rusanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Arsalane verovert de bal door een tackle van achteren. Arsalane probeert naar een medespeler te passen. Surmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Öreg bereikt de bal nog maar net als eerste. Öreg schiet op doel. Sysiak bokst de bal weg. Carmanhani controleert de bal met de borst. Paal!

36e minuut.
Arsalane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Öreg is nu in balbezit. Surmann rent richting de bal. Surmann haalt uit met een fantastische trap. Daar is Hampel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Öreg is nu in balbezit. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmanhani is nu in balbezit. Nuţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Zwirko neemt de hoekschop. Arsalane kopt de bal weg. Carmanhani met een sublieme pass. Zwirko is nu in balbezit. Zwirko geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Bączek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Leśnodorski de bal onder controle te krijgen. Rusanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - siopkii 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Elblag 69%, siopkii 31%.
Husaria Elblag - siopkii 2:1

46e minuut.
Arcruni komt het veld opgelopen.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zwirko met een snelle inworp. Surmann rent richting de bal. Várallyay is nu in balbezit. Várallyay geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Cernovschi is nu in balbezit. Surmann verovert de bal door een tackle van achteren. Surmann passt de bal in één keer door. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Cernovschi rent richting de bal. Cernovschi speelt de bal door. Escudero rent richting de bal. Rusanov rent richting de bal. Rusanov schiet op doel. Radisavljević bokst de bal weg.

69e minuut.
Inworp. Arsalane met een snelle inworp. Várallyay is nu in balbezit. Várallyay geeft een lange en hoge pass. Nuţiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Zlatanović geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Várallyay de bal onder controle te krijgen. Rusanov rent richting de bal. Rusanov draait met de bal, schiet en ... Radisavljević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - siopkii 3:1

81e minuut.
Rusoiu neemt vlug de vrije trap. Bączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bączek geeft de bal voor. Rusanov is nu in balbezit. Rusanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Escudero heeft problemen om de bal te vangen. Escudero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - siopkii 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Elblag 63%, siopkii 37%.
Husaria Elblag - siopkii 4:1