Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-04-07 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: East Padulj city Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
East Padulj city quid pro quo
trening Tactiek 3na3
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 44.8
zwak Schieten goed
solide Passen zwak
slecht Verdedigen redelijk


6e minuut.
Palada rent richting de bal. Dalea maakt een afschuwelijke overtreding. Palada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Šebalj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipotić is nu in balbezit. Lipotić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 0:1

7e minuut.
Ciurlic geeft de bal voor. Palada bereikt de bal nog maar net als eerste. Palada speelt de bal door. Klungelig pakt Lipotić de bal. Lipotić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Torgyán rent richting de bal. Torgyán passt de bal zonder na te denken. Glomuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glomuz haalt uit met een fantastische trap. Runje maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
East Padulj city - quid pro quo 1:1

16e minuut.
Hidasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidasi passt de bal met de wreef. Lipotić rent richting de bal. Lipotić schiet op doel. Sušelj probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
East Padulj city - quid pro quo 1:2

23e minuut.
Palada met de inworp. Pirkl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirkl passt de bal met de wreef. Lipotić rent richting de bal. Lipotić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kalchev onderschept slim de pass. Kalchev met een sublieme pass. Zaharescu is nu in balbezit. Bielawa is nu in balbezit. Bielawa schiet op doel. Sušelj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šebalj heeft problemen om de bal te vangen. Lipotić rent richting de bal. Lipotić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Palada met een sublieme pass. Hidasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Torgyán met een sublieme pass. Glomuz is nu in balbezit. Glomuz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lipotić rent richting de bal. Torgyán verovert de bal door een tackle van achteren. Torgyán speelt de bal door. Dalea is nu in balbezit. Dalea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Padulj city 45%, quid pro quo 55%.
East Padulj city - quid pro quo 1:2

61e minuut.
Zaharescu is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Glomuz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dalea is nu in balbezit. Dalea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pirkl kopt de bal weg. Hidasi rent richting de bal. Hidasi passt de bal zonder na te denken. Lipotić rent richting de bal. Lipotić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Torgyán speelt de bal door. Emin is nu in balbezit. Emin geeft de bal voor. Dalea rent richting de bal. Dalea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East Padulj city 39%, quid pro quo 61%.
East Padulj city - quid pro quo 1:2