Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suszone Pomidory .Nowoczesna drużyna
Action Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
8% Spel op eigen helft 92%
46 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 16.9
excellent Schieten poor
very good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tusk probeert de bal aan de voet te houden. Pou met een sublieme pass. Sieniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki schiet op doel. Lasterowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Burlikowski geeft de bal voor. Ulveczki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ulveczki draait met de bal, schiet en ... Wydro probeert de bal aan de voet te houden. Lasterowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszone Pomidory - .Nowoczesna drużyna 1:0

5e minuut.
Heggen is nu in balbezit. Heggen geeft een hoge lob. Tusk met een sublieme pass. Ulveczki is nu in balbezit. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Burlikowski kopt de bal weg. Sieniawski rent richting de bal. Sieniawski passt de bal zonder na te denken. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tusk rent richting de bal. Kabała verovert de bal door een tackle van achteren. Kabała geeft een lange en hoge pass. Ulveczki maakt een snoekduik en kopt de bal. Lasterowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszone Pomidory - .Nowoczesna drużyna 2:0

8e minuut.
Pou is nu in balbezit. Pou passt de bal in één keer door. Rabenda onderschept slim de pass. Heggen rent richting de bal. Heggen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Heggen geeft een lange en hoge pass. Tusk kopt de bal weg. Burlikowski geeft een lange en hoge pass. Ulveczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap. Lasterowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszone Pomidory - .Nowoczesna drużyna 3:0

11e minuut.
Życiński probeert naar een medespeler te passen. Rynsztok rent richting de bal. Rynsztok passt de bal in één keer door. Pou is nu in balbezit. Pou geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ulveczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulveczki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suszone Pomidory - .Nowoczesna drużyna 4:0

12e minuut.
Pniewski geeft de bal voor. Życiński kopt de bal weg. Kabała met een sublieme pass. Ulveczki is nu in balbezit. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rynsztok geeft een lange en hoge pass. Heggen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heggen geeft de bal voor. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

15e minuut.
Heggen is nu in balbezit. Heggen passt de bal in één keer door. Ulveczki is nu in balbezit. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap. Rabenda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszone Pomidory - .Nowoczesna drużyna 5:0

19e minuut.
Ulveczki heeft problemen om de bal te vangen. Ulveczki draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Sieniawski de bal. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pou geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sieniawski de bal. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heggen met een snelle inworp. Burlikowski geeft een hoge lob. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suszone Pomidory - .Nowoczesna drużyna 6:0

29e minuut.
Pou probeert naar een medespeler te passen. Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski passt de bal in één keer door. Ulveczki heeft problemen om de bal te vangen. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lasterowicz trapt de bal weg. Biriktiren speelt de bal door. Sieniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieniawski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ulveczki de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kabała geeft de bal voor. Heggen rent richting de bal. Heggen speelt de bal door. Ulveczki is nu in balbezit. Ulveczki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Pniewski de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pou neemt de hoekschop. Lasterowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ulveczki controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszone Pomidory - .Nowoczesna drużyna 7:0

40e minuut.
Inworp. Heggen met een snelle inworp. Burlikowski geeft een lange en hoge pass. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszone Pomidory - .Nowoczesna drużyna 8:0

45e minuut.
Wydro passt de bal in één keer door. Kabała geeft de bal voor. Daar is Wydro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulveczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulveczki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suszone Pomidory 7%, .Nowoczesna drużyna 93%.
Suszone Pomidory - .Nowoczesna drużyna 8:0

48e minuut.
Wiśniewski is nu in balbezit. Burlikowski onderschept slim de pass. Burlikowski probeert naar een medespeler te passen. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Heggen rent richting de bal. Heggen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszone Pomidory - .Nowoczesna drużyna 9:0

49e minuut.
Heggen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burlikowski rent richting de bal. Burlikowski geeft een hoge lob. Ulveczki maakt een snoekduik en kopt de bal. Lasterowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszone Pomidory - .Nowoczesna drużyna 10:0

50e minuut.
Ulveczki onderschept slim de pass. Sieniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieniawski met een sublieme pass. Pou is nu in balbezit. Pou geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Carranza verovert de bal door een tackle van achteren. Carranza geeft een hoge lob. Daar is Wydro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulveczki is nu in balbezit. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszone Pomidory - .Nowoczesna drużyna 11:0

57e minuut.
Lasterowicz probeert naar een medespeler te passen. Burlikowski geeft de bal voor. Ulveczki is nu in balbezit. Ulveczki draait met de bal, schiet en ... Lasterowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszone Pomidory - .Nowoczesna drużyna 12:0

58e minuut.
Życiński met een sublieme pass. Guziałek is nu in balbezit. Ulveczki onderschept slim de pass. Ulveczki draait met de bal, schiet en ... Rabenda probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pou geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kabała controleert de bal met de borst. Kabała passt de bal zonder na te denken. Ulveczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulveczki schiet op doel. Lasterowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszone Pomidory - .Nowoczesna drużyna 13:0

64e minuut.
Kabała met een sublieme pass. Sieniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieniawski passt de bal met de wreef. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki schiet op doel. Lasterowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sieniawski rent richting de bal. Sieniawski schiet op doel. Lasterowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszone Pomidory - .Nowoczesna drużyna 14:0

66e minuut.
Heggen geeft een hoge lob. Sieniawski speelt de bal door. Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pou haalt uit met een fantastische trap. Lasterowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszone Pomidory - .Nowoczesna drużyna 15:0

68e minuut.
Rynsztok speelt de bal door. Sieniawski speelt de bal door. Heggen speelt de bal door. Ulveczki is nu in balbezit. Ulveczki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Pniewski passt de bal zonder na te denken. Rynsztok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rynsztok geeft een lange en hoge pass. Pou geeft de bal voor. Ulveczki springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Carranza verovert de bal door een tackle van achteren. Carranza geeft de bal voor. Ulveczki is nu in balbezit. Ulveczki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suszone Pomidory - .Nowoczesna drużyna 16:0

78e minuut.
Burlikowski met een snelle inworp. Klungelig pakt Heggen de bal. Heggen geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Wiśniewski de bal onder controle te krijgen. Ulveczki is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ulveczki is nu in balbezit. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszone Pomidory - .Nowoczesna drużyna 17:0

80e minuut.
Pou met een sublieme pass. Rabenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabenda geeft een lange en hoge pass. Burlikowski geeft een hoge lob. Ulveczki springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Wiśniewski probeert de bal met de borst te controleren. Burlikowski is nu in balbezit. Burlikowski passt de bal met de wreef. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszone Pomidory - .Nowoczesna drużyna 18:0

83e minuut.
Kabała speelt de bal door. Sieniawski rent richting de bal. Sieniawski passt de bal met de wreef. Ulveczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulveczki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszone Pomidory - .Nowoczesna drużyna 19:0

84e minuut.
Klungelig pakt Pou de bal. Pou geeft een lange en hoge pass. Sieniawski geeft de bal voor. Klungelig pakt Ulveczki de bal. Ulveczki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suszone Pomidory - .Nowoczesna drużyna 20:0

87e minuut.
Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki schiet op doel. Daar is Wydro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sieniawski rent richting de bal. Sieniawski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Carranza geeft de bal voor. Sieniawski probeert de bal met de borst te controleren. Sieniawski met een sublieme pass. Ulveczki rent richting de bal. Ulveczki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suszone Pomidory 10%, .Nowoczesna drużyna 90%.
Suszone Pomidory - .Nowoczesna drużyna 20:0