Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-04-14 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ARTURO FERNANDEZ VIAL
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Jesus es el Señor FC Bolton FC
ataque arriba Tactiek piñeriCosas2_2c
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
41.7 gemiddelde waardering 39.9
very good Schieten adequate
good Passen good
very good Verdedigen good


9e minuut.
Dunaj geeft een hoge lob. Munita heeft problemen om de bal te vangen. Vîlcu is nu in balbezit. Vîlcu schiet op doel. Ruzsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Fleri Soler rent richting de bal. Fleri Soler geeft de bal voor. Vîlcu rent richting de bal. Vîlcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Bolton FC 1:0

23e minuut.
Meira maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fleri Soler kopt de bal weg. Dunaj met een sublieme pass. Fleri Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleri Soler schiet op doel. Ruzsa bokst de bal weg.

24e minuut.
Klungelig pakt Valenzuela de bal. Figueroa geeft een lange en hoge pass. Vîlcu rent richting de bal. Vîlcu haalt uit met een fantastische trap. Ruzsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Bolton FC 2:0

31e minuut.
Dunaj met een snelle inworp. Figueroa heeft problemen om de bal te vangen. Munizaga is nu in balbezit. Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryński verovert de bal door een tackle van achteren. Kryński geeft de bal voor. Fleri Soler rent richting de bal. Fleri Soler schiet op doel. Ruzsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jesus es el Señor FC 34%, Bolton FC 66%.
Jesus es el Señor FC - Bolton FC 2:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paul met een snelle inworp. Dunaj met een sublieme pass. Vîlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu draait met de bal, schiet en ... Ruzsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Bolton FC 3:0

50e minuut.
Mora rent richting de bal. Vîlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Dunaj probeert naar een medespeler te passen. Fleri Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleri Soler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Meira onderschept slim de pass. Meira geeft een lange en hoge pass. Vîlcu kopt de bal weg. Fleri Soler rent richting de bal. Fleri Soler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kryński probeert naar een medespeler te passen. Meira geeft een hoge lob. Fleri Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleri Soler haalt uit met een fantastische trap. Ruzsa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Bolton FC 4:0

66e minuut.
Figueroa met een snelle inworp. Dunaj rent richting de bal. Dunaj passt de bal met de wreef. Fleri Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleri Soler haalt uit met een fantastische trap. Ruzsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Bolton FC 5:0

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valenzuela met een snelle inworp. Kryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Alessandri onderschept slim de pass. Alessandri draait met de bal, schiet en ... Chocimierski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Bolton FC 5:1

74e minuut.
Munizaga onderschept slim de pass. Munizaga passt de bal in één keer door. Dunaj geeft een hoge lob. Fleri Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleri Soler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jesus es el Señor FC 39%, Bolton FC 61%.
Jesus es el Señor FC - Bolton FC 5:1