Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-04-18 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Niño Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Chato FC Siautėjantis viesulas
433wing2018 Tactiek nnn
65% Balbezit 35%
10% Spel op eigen helft 90%
57 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 3.6
average Schieten tragic
solid Passen tragic
adequate Verdedigen tragic


2e minuut.
Lissandrini onderschept slim de pass. Lissandrini probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Mendigain de bal onder controle te krijgen. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Mendigain passt de bal in één keer door. Gören rent richting de bal. Fajardo onderschept slim de pass. Fajardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - Siautėjantis viesulas 1:0

8e minuut.
Landaeta kopt de bal weg. Mendigain heeft problemen om de bal te vangen. Mendigain passt de bal met de wreef. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - Siautėjantis viesulas 2:0

12e minuut.
Salonpää met een sublieme pass. Landaeta kopt de bal weg. Duraku heeft problemen om de bal te vangen. Mendigain is nu in balbezit. Mendigain geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Orbaiz Lesaka geeft de bal voor. Fajardo kopt de bal weg. Daar is Lesoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendigain is nu in balbezit. Mendigain draait met de bal, schiet en ... Salonpää probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fajardo rent richting de bal. Fajardo draait met de bal, schiet en ... Salonpää probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mendigain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendigain verovert de bal door een tackle van achteren. Mendigain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - Siautėjantis viesulas 3:0

16e minuut.
Supardo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Koprivarov de bal. Mendigain is nu in balbezit. Mendigain draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Fajardo onderschept slim de pass. Fajardo passt de bal zonder na te denken. Erkan rent richting de bal. Erkan draait met de bal, schiet en ... Salonpää werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - Siautėjantis viesulas 4:0

22e minuut.
Gören kopt de bal weg. Erkan heeft problemen om de bal te vangen. Erkan met een sublieme pass. Mendigain is nu in balbezit. Mendigain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo schiet op doel. Gören probeert de bal aan de voet te houden. Mendigain is nu in balbezit. Mendigain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Duraku rent richting de bal. Mendigain onderschept slim de pass. Mendigain passt de bal zonder na te denken. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gören bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo onderschept slim de pass. Fajardo geeft een lange en hoge pass. Mendigain rent richting de bal. Mendigain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Duraku is nu in balbezit. Mendigain verovert de bal door een tackle van achteren. Lesoto is nu in balbezit. Mendigain is nu in balbezit. Mendigain schiet op doel. Salonpää kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Lesoto de bal. Masarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo onderschept slim de pass. Fajardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - Siautėjantis viesulas 5:0

30e minuut.
Erkan onderschept slim de pass. Erkan probeert naar een medespeler te passen. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gören de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mendigain schiet op doel. Klungelig pakt Lissandrini de bal. Koprivarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrini onderschept slim de pass. Lissandrini geeft een hoge lob. Salonpää probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gören met een sublieme pass. Ślęczka kopt de bal weg. Mendigain rent richting de bal. Mendigain haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Fajardo is nu in balbezit. Mendigain rent richting de bal. Masarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendigain onderschept slim de pass. Mendigain schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mendigain speelt de bal door. Gören rent richting de bal. Fajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Salonpää probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - Siautėjantis viesulas 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chato FC 12%, Siautėjantis viesulas 88%.
Chato FC - Siautėjantis viesulas 6:0

48e minuut.
Mendigain schiet op doel. Fajardo heeft problemen om de bal te vangen. Lesoto is nu in balbezit. Mendigain verovert de bal door een tackle van achteren. Mendigain draait met de bal, schiet en ... Paal! Salonpää probeert naar een medespeler te passen. Lissandrini kopt de bal weg. Mendigain rent richting de bal. Fajardo rent richting de bal. Fajardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ślęczka passt de bal zonder na te denken. Erkan rent richting de bal. Erkan geeft een hoge lob. Mendigain rent richting de bal. Mendigain schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ślęczka geeft de bal voor. Fajardo rent richting de bal. Gören legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fajardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fajardo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - Siautėjantis viesulas 7:0

56e minuut.
Ślęczka geeft de bal voor. Mendigain is nu in balbezit. Lesoto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mendigain is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fajardo neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Fajardo is nu in balbezit. Fajardo passt de bal met de wreef. Lesoto is nu in balbezit. Mendigain rent richting de bal. Mendigain haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Landaeta kopt de bal weg. Erkan probeert naar een medespeler te passen. Fajardo speelt de bal door. Mendigain rent richting de bal. Mendigain draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - Siautėjantis viesulas 8:0

62e minuut.
Lissandrini passt de bal met de wreef. Lesoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo onderschept slim de pass. Fajardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chato FC - Siautėjantis viesulas 9:0

66e minuut.
Lissandrini is nu in balbezit. Lissandrini passt de bal zonder na te denken. Gören rent richting de bal. Fajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Fajardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Fajardo onderschept slim de pass. Fajardo passt de bal in één keer door. Mendigain is nu in balbezit. Mendigain draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lesoto de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan geeft een hoge lob. Daar is Lesoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendigain rent richting de bal. Mendigain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Żłobiński met de inworp. Koprivarov rent richting de bal. Koprivarov draait met de bal, schiet en ... Pineda Romero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Erkan geeft een lange en hoge pass. Duraku is nu in balbezit. Duraku probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mendigain de bal. Mendigain haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Lissandrini onderschept slim de pass. Lissandrini passt de bal in één keer door. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendigain is nu in balbezit. Mendigain haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Lissandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrini passt de bal met de wreef. Erkan is nu in balbezit. Erkan geeft een lange en hoge pass. Mendigain springt en kopt de bal. Salonpää probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Erkan rent richting de bal. Erkan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gören de bal. Mendigain rent richting de bal. Mendigain haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chato FC 8%, Siautėjantis viesulas 92%.
Chato FC - Siautėjantis viesulas 9:0