Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zawichost San Paolo Despacito
jk-def Tactiek Ekstraklasa
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.4 gemiddelde waardering 49.9
adequate Schieten excellent
good Passen solid
average Verdedigen good


3e minuut.
Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappa geeft een lange en hoge pass. Barros is nu in balbezit. Barros schiet op doel. Verhulst probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawichost - San Paolo Despacito 0:1

5e minuut.
Zolowski passt de bal zonder na te denken. Szymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziszewski begaat een overtreding. Radziszewski krijgt een gele kaart. Szymała is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szymała wilt de vrije trap nemen. Verhulst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Császi speelt de bal door. Klungelig pakt Kempny de bal. Barros is nu in balbezit. Barros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawichost - San Paolo Despacito 0:2

7e minuut.
Schwarzberger is nu in balbezit. Schwarzberger met een sublieme pass. Zolowski met een sublieme pass. Barros rent richting de bal. Barros draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Zolowski is nu in balbezit. Zolowski probeert naar een medespeler te passen. Szymała rent richting de bal. Szymała haalt uit met een fantastische trap. Verhulst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawichost - San Paolo Despacito 0:3

15e minuut.
Eskelinen met een sublieme pass. Raccaro rent richting de bal. Szymała tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szymała krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Zolowski passt de bal in één keer door. Eskelinen is nu in balbezit. Eskelinen probeert naar een medespeler te passen. Barros is nu in balbezit. Barros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Császi geeft de bal voor. Raccaro kan de bal niet met de borst controleren. Szymała is nu in balbezit. Szymała draait met de bal, schiet en ... Vercelli probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Schwarzberger is nu in balbezit. Schwarzberger speelt de bal door. Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros haalt uit met een fantastische trap. Verhulst werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawichost - San Paolo Despacito 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zawichost 75%, San Paolo Despacito 25%.
FC Zawichost - San Paolo Despacito 0:4

50e minuut.
Dobiecki is nu in balbezit. Ravbar onderschept slim de pass. Ravbar geeft een hoge lob. Schabowy kan de bal niet met de borst controleren. Schabowy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Baaij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Baaij speelt de bal door. Daar is Zolowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barros met een sublieme pass. Szymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymała haalt uit met een fantastische trap. Verhulst bokst de bal weg.

69e minuut.
Schwarzberger geeft een hoge lob. Vercelli probeert de bal met de borst te controleren. Szymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymała draait met de bal, schiet en ... Verhulst werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawichost - San Paolo Despacito 0:5

72e minuut.
Inworp. Raccaro met een snelle inworp. Szymała is nu in balbezit. Szymała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawichost - San Paolo Despacito 0:6

73e minuut.
Vercelli rent richting de bal. Vercelli speelt de bal door. Klungelig pakt Kempny de bal. Barros is nu in balbezit. Barros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawichost - San Paolo Despacito 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zawichost 59%, San Paolo Despacito 41%.
FC Zawichost - San Paolo Despacito 0:7