Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Città di Acireale 1984 birillo
Normal Tactiek ala2
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 41.1
average Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


5e minuut.
Lo Monaco rent richting de bal. Sitarčík onderschept slim de pass. Sitarčík probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trésor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trésor geeft een hoge lob. Fontanazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sitarčík met een snelle inworp. Martiniuc probeert naar een medespeler te passen. Tique controleert de bal met de borst. Tique geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Coppeta kopt de bal weg. Klungelig pakt Faggi de bal. Martiniuc met een sublieme pass. Râpanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpanu schiet op doel. Fontanazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Martiniuc passt de bal zonder na te denken. Sitarčík is nu in balbezit. Sitarčík met een sublieme pass. Râpanu is nu in balbezit. Râpanu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sitarčík onderschept slim de pass. Sitarčík probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Râpanu de bal. Trésor bereikt de bal nog maar net als eerste. Trésor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tique geeft een hoge lob. Fontanazzi speelt de bal door. Daar is Trésor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Râpanu rent richting de bal. Râpanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Troisi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sitarčík met een snelle inworp. Martiniuc is nu in balbezit. Martiniuc geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Râpanu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Troisi de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sitarčík geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Râpanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sitarčík probeert naar een medespeler te passen. Faggi rent richting de bal. Faggi met een sublieme pass. Râpanu rent richting de bal. Râpanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Città di Acireale 1984 - birillo 0:1

40e minuut.
Daar is Coppeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coppeta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grandi de bal. Scopel verovert de bal door een tackle van achteren. Scopel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Faggi rent richting de bal. Râpanu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Râpanu de bal. Râpanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Città di Acireale 1984 - birillo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Città di Acireale 1984 81%, birillo 19%.
Città di Acireale 1984 - birillo 0:2

52e minuut.
Sitarčík is nu in balbezit. Sitarčík passt de bal zonder na te denken. Râpanu rent richting de bal. Râpanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Città di Acireale 1984 - birillo 0:3

54e minuut.
Klungelig pakt Di Somma de bal. Sitarčík rent richting de bal. Martiniuc met een sublieme pass. Râpanu heeft problemen om de bal te vangen. Râpanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Città di Acireale 1984 - birillo 0:4

55e minuut.
Scopel heeft problemen om de bal te vangen. Râpanu verovert de bal door een tackle van achteren. Montagnana bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Città di Acireale 1984 - birillo 0:5

57e minuut.
Martiniuc probeert naar een medespeler te passen. Tique geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ramagli de bal onder controle te krijgen. Trésor bereikt de bal nog maar net als eerste. Trésor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Città di Acireale 1984 - birillo 0:6

59e minuut.
Martiniuc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Râpanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Râpanu speelt de bal door. Trésor rent richting de bal. Trésor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Trésor rent richting de bal. Ramagli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trésor raakt geblesseerd tijdens het duel. Ramagli speelt de bal door. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Trésor neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Lo Monaco is nu in balbezit. Martiniuc verovert de bal door een tackle van achteren. Martiniuc geeft de bal voor. Râpanu is nu in balbezit. Râpanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Città di Acireale 1984 - birillo 0:7

73e minuut.
Troisi geeft de bal voor. Tique kopt de bal weg. Râpanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpanu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ramagli de bal onder controle te krijgen. Paal!

76e minuut.
Lo Monaco rent richting de bal. Martiniuc verovert de bal door een tackle van achteren. Martiniuc passt de bal in één keer door. Râpanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpanu haalt uit met een fantastische trap. Fontanazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Coppeta met de inworp. Martiniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Martiniuc speelt de bal door. Râpanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Di Somma geeft een hoge lob. Holum geeft een lange en hoge pass. Trésor rent richting de bal. Trésor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Città di Acireale 1984 - birillo 0:8

87e minuut.
Râpanu is nu in balbezit. Râpanu passt de bal met de wreef. Trésor is nu in balbezit. Trésor draait met de bal, schiet en ... Fontanazzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Città di Acireale 1984 - birillo 0:9

89e minuut.
Trésor is nu in balbezit. Martiniuc speelt de bal door. Râpanu is nu in balbezit. Râpanu schiet op doel. Fontanazzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Città di Acireale 1984 - birillo 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Città di Acireale 1984 76%, birillo 24%.
Città di Acireale 1984 - birillo 0:10