Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Chrast 1.FC Hrachovina
Normall Tactiek pokus
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
0 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
39.1 gemiddelde waardering 58.7
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Mordal rent richting de bal. Horna verovert de bal door een tackle van achteren. Horna heeft problemen om de bal te vangen. Horna haalt uit met een fantastische trap. Ngubane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Chrast - 1.FC Hrachovina 0:1

5e minuut.
Gastesi is nu in balbezit. Şamiloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şamiloğlu geeft de bal voor. Aznar is nu in balbezit. Aznar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Teletubiański is nu in balbezit. Kolbus rent richting de bal. Kolbus geeft de bal voor. Aznar maakt een snoekduik en kopt de bal. Ngubane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Chrast - 1.FC Hrachovina 0:2

14e minuut.
Lerby is nu in balbezit. Lerby passt de bal met de wreef. Aznar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznar haalt uit met een fantastische trap. Ngubane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Chrast - 1.FC Hrachovina 0:3

16e minuut.
Chenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański onderschept slim de pass. Teletubiański passt de bal in één keer door. Aznar is nu in balbezit. Aznar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lerby speelt de bal door. Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański passt de bal zonder na te denken. Azlık rent richting de bal. Azlık draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gastesi rent richting de bal. Lerby geeft een lange en hoge pass. Horna is nu in balbezit. Horna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Chrast - 1.FC Hrachovina 0:4

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faure komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Chrast 59%, 1.FC Hrachovina 41%.
Arsenal Chrast - 1.FC Hrachovina 0:4

51e minuut.
Rujo is nu in balbezit. Faure bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Azlık. Azlık krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Reynolds probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jindra is nu in balbezit. Aznar onderschept slim de pass. Aznar haalt uit met een fantastische trap. Ngubane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Chrast - 1.FC Hrachovina 0:5

68e minuut.
Kolbus rent richting de bal. Kolbus geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Jindra de bal onder controle te krijgen. Horna is nu in balbezit. Horna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Azlık probeert naar een medespeler te passen. Lerby rent richting de bal. Lerby geeft de bal voor. Horna krijgt zijn hoofd ertegen. Ngubane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Chrast - 1.FC Hrachovina 0:6

80e minuut.
Azlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Azlık geeft de bal voor. Mordal heeft problemen om de bal te vangen. Aznar is nu in balbezit. Aznar draait met de bal, schiet en ... Ngubane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Horna bereikt de bal nog maar net als eerste. Horna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Chrast - 1.FC Hrachovina 0:7

84e minuut.
Faure bereikt de bal nog maar net als eerste. Azlık verovert de bal door een tackle van achteren. Azlık geeft een hoge lob. Aznar rent richting de bal. Aznar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Chrast - 1.FC Hrachovina 0:8

86e minuut.
Kolbus met een snelle inworp. Teletubiański heeft problemen om de bal te vangen. Teletubiański geeft een hoge lob. Aznar rent richting de bal. Aznar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Chrast 54%, 1.FC Hrachovina 46%.
Arsenal Chrast - 1.FC Hrachovina 0:8