Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nenad-ljilja CHROBRY_1946
Attack Tactiek 1 Kondi
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 38
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.4 gemiddelde waardering 51
zwak Schieten uitmuntend
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Reuters trapt de bal weg. Thormann kopt de bal weg. Yang probeert de bal aan de voet te houden. Gattlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattlen draait met de bal, schiet en ... Fili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
nenad-ljilja - CHROBRY_1946 1:0

6e minuut.
Busquets passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fahrni de bal. Fahrni speelt de bal door. Klungelig pakt Bach de bal. Bach schiet op doel. Reuters verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Bierli speelt de bal door. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz passt de bal in één keer door. Bach is nu in balbezit. Bach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nenad-ljilja - CHROBRY_1946 1:1

15e minuut.
Lanz speelt de bal door. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets geeft een lange en hoge pass. Bach krijgt zijn hoofd ertegen. Reuters probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nenad-ljilja - CHROBRY_1946 1:2

16e minuut.
Jenny geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Colombo de bal. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz schiet op doel. Reuters probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nenad-ljilja - CHROBRY_1946 1:3

17e minuut.
Busquets passt de bal zonder na te denken. Bach rent richting de bal. Bach passt de bal in één keer door. Fahrni heeft problemen om de bal te vangen. Fahrni geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Fahrni probeert naar een medespeler te passen. Bierli rent richting de bal. Bierli passt de bal zonder na te denken. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Rouvenaz met een sublieme pass. Bierli is nu in balbezit. Bierli passt de bal zonder na te denken. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Reuters trapt de bal weg. Bierli is nu in balbezit. Bierli geeft een lange en hoge pass. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz geeft een lange en hoge pass. Bach springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nenad-ljilja - CHROBRY_1946 1:4

32e minuut.
Yakin is nu in balbezit. Bach onderschept slim de pass. Bach speelt de bal door. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nenad-ljilja - CHROBRY_1946 1:5

33e minuut.
Schmid heeft problemen om de bal te vangen. Thormann rent richting de bal. Bach verovert de bal door een tackle van achteren. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bierli rent richting de bal. Bierli passt de bal zonder na te denken. Daar is Rouvenaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Reuters werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nenad-ljilja - CHROBRY_1946 1:6

36e minuut.
Thormann passt de bal in één keer door. Jenny rent richting de bal. Durisch begaat een overtreding. Durisch krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Bach rent richting de bal. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz passt de bal zonder na te denken. Bach is nu in balbezit. Bach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nenad-ljilja - CHROBRY_1946 1:7

41e minuut.
Fahrni kopt de bal weg. Busquets probeert de bal met de borst te controleren. Busquets geeft de bal voor. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz probeert naar een medespeler te passen. Yakin is nu in balbezit. Bach onderschept slim de pass. Bach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nenad-ljilja - CHROBRY_1946 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nenad-ljilja 79%, CHROBRY_1946 21%.
nenad-ljilja - CHROBRY_1946 1:8

48e minuut.
Fahrni geeft de bal voor. Rüfenacht heeft problemen om de bal te vangen. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach rent richting de bal. Bach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nenad-ljilja - CHROBRY_1946 1:9

49e minuut.
Bach verovert de bal door een tackle van achteren. Fahrni rent richting de bal. Yakin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yakin krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Fahrni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Durisch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rouvenaz rent richting de bal. Colombo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rouvenaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Bach kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
nenad-ljilja - CHROBRY_1946 1:10

52e minuut.
Busquets passt de bal zonder na te denken. Daar is Bierli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bierli met een sublieme pass. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nenad-ljilja - CHROBRY_1946 1:11

55e minuut.
Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets passt de bal zonder na te denken. Bach probeert naar een medespeler te passen. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Schatten de bal. Bach is nu in balbezit. Bach probeert naar een medespeler te passen. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Reuters kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
nenad-ljilja - CHROBRY_1946 1:12

59e minuut.
Colombo is nu in balbezit. Bierli onderschept slim de pass. Bierli met een sublieme pass. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Busquets kopt de bal weg. Daar is Bach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bach met een sublieme pass. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bach rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schatten. Bach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Busquets zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rüfenacht heeft problemen om de bal te vangen. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nenad-ljilja - CHROBRY_1946 1:13

65e minuut.
Bach rent richting de bal. Rouvenaz rent richting de bal. Bach rent richting de bal. Bach draait met de bal, schiet en ... Reuters probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nenad-ljilja - CHROBRY_1946 1:14

66e minuut.
Bach raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abächerli komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Abächerli passt de bal met de wreef. Durisch geeft de bal voor. Fahrni kopt de bal weg. Klungelig pakt Abächerli de bal. Abächerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nenad-ljilja - CHROBRY_1946 1:15

69e minuut.
Fahrni controleert de bal met de borst. Fahrni geeft een lange en hoge pass. Bierli geeft een hoge lob. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
nenad-ljilja - CHROBRY_1946 1:16

71e minuut.
Durisch onderschept slim de pass. Durisch geeft een lange en hoge pass. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nenad-ljilja - CHROBRY_1946 1:17

74e minuut.
Busquets kopt de bal weg. Bierli is nu in balbezit. Bierli speelt de bal door. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Fahrni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrni geeft een hoge lob. Abächerli rent richting de bal. Abächerli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Bierli speelt de bal door. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets passt de bal zonder na te denken. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bierli met een sublieme pass. Abächerli met een sublieme pass. Lanz speelt de bal door. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nenad-ljilja - CHROBRY_1946 1:18

83e minuut.
Herzig met een sublieme pass. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli probeert naar een medespeler te passen. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz schiet op doel. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Lanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanz passt de bal zonder na te denken. Fahrni rent richting de bal. Fahrni geeft de bal voor. Bierli kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ambühl kopt de bal weg. Lanz geeft een lange en hoge pass. Abächerli kopt de bal weg. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Busquets geeft de bal voor. Rouvenaz kopt de bal weg. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nenad-ljilja - CHROBRY_1946 1:19

90e minuut.
Fahrni geeft een lange en hoge pass. Daar is Rüfenacht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nenad-ljilja - CHROBRY_1946 1:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nenad-ljilja 90%, CHROBRY_1946 10%.
nenad-ljilja - CHROBRY_1946 1:20