Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ronya __BEŞİKTAŞK__
Saruhan Tactiek Ortii
41% Balbezit 59%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 65
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.1 gemiddelde waardering 59.4
weak Schieten formidable
average Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Romańczuk kopt de bal weg. Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak geeft een lange en hoge pass. Xishang geeft een hoge lob. Moses krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Magro probeert de bal met de borst te controleren. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses schiet op doel. Gschwobat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - __BEŞİKTAŞK__ 0:1

4e minuut.
Fisher passt de bal in één keer door. Xishang rent richting de bal. Xishang passt de bal met de wreef. Moses is nu in balbezit. Moses draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Trzeciak met een sublieme pass. Fisher is nu in balbezit. Fisher geeft een hoge lob. Moses krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - __BEŞİKTAŞK__ 0:2

6e minuut.
Borchon bereikt de bal nog maar net als eerste. Xishang is nu in balbezit. Xishang passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Moses de bal. Moses draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Xishang rent richting de bal. Xishang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Romańczuk onderschept slim de pass. Iwersen rent richting de bal. Iwersen geeft een hoge lob. Moses is nu in balbezit. Moses haalt uit met een fantastische trap. Gschwobat bokst de bal weg.

11e minuut.
Klungelig pakt Trzeciak de bal. Trzeciak geeft een hoge lob. Xishang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xishang draait met de bal, schiet en ... Gschwobat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - __BEŞİKTAŞK__ 0:3

13e minuut.
Doeltrap. Gschwobat trapt de bal weg. Iwersen speelt de bal door. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses schiet op doel. Gschwobat bokst de bal weg. Xishang controleert de bal met de borst. Xishang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Gschwobat trapt de bal weg van het doel. Inworp. Trzeciak met de inworp. Romańczuk geeft de bal voor. Xishang krijgt zijn hoofd ertegen. Gschwobat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Fisher geeft de bal voor. Xishang kopt de bal weg. Moses is nu in balbezit. Moses schiet op doel. Gschwobat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - __BEŞİKTAŞK__ 0:4

20e minuut.
Borchon bereikt de bal nog maar net als eerste. Xishang rent richting de bal. Xishang geeft een lange en hoge pass. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Buryta rent richting de bal. Trzeciak onderschept slim de pass. Trzeciak probeert naar een medespeler te passen. Moses rent richting de bal. Moses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - __BEŞİKTAŞK__ 0:5

23e minuut.
Daar is Chadli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xishang onderschept slim de pass. Xishang passt de bal met de wreef. Moses rent richting de bal. Moses haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gschwobat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Moses geeft de bal voor. Gondim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gonzalez kopt de bal weg. Moses rent richting de bal. Moses geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Moses is nu in balbezit. Moses passt de bal in één keer door. Xishang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xishang schiet op doel. Gschwobat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - __BEŞİKTAŞK__ 0:6

29e minuut.
Fisher met een sublieme pass. Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak passt de bal in één keer door. Xishang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xishang schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - __BEŞİKTAŞK__ 0:7

31e minuut.
Gonzalez rent richting de bal. Trzeciak onderschept slim de pass. Trzeciak speelt de bal door. Xishang rent richting de bal. Xishang haalt uit met een fantastische trap. Gschwobat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Xishang speelt de bal door. Moses rent richting de bal. Moses draait met de bal, schiet en ... Gschwobat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Trzeciak rent richting de bal. Trzeciak geeft een hoge lob. Rodríguez Amador heeft problemen om de bal te vangen. Xishang is nu in balbezit. Xishang draait met de bal, schiet en ... Gschwobat bokst de bal weg.

36e minuut.
Trzeciak rent richting de bal. Trzeciak geeft de bal voor. Xishang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xishang haalt uit met een fantastische trap. Gschwobat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - __BEŞİKTAŞK__ 0:8

37e minuut.
Gondim bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondim speelt de bal door. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses onderschept slim de pass. Moses haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Trzeciak kopt de bal weg. Daar is Gondim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fisher is nu in balbezit. Fisher geeft de bal voor. Moses maakt een snoekduik en kopt de bal. Gschwobat bokst de bal weg.

39e minuut.
Trzeciak geeft een hoge lob. Rodríguez Amador is nu in balbezit. Xishang onderschept slim de pass. Xishang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Kostka de bal. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada passt de bal zonder na te denken. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gschwobat trapt de bal weg van het doel. Romańczuk kopt de bal weg. Fisher geeft een lange en hoge pass. Xishang rent richting de bal. Xishang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Trzeciak speelt de bal door. Daar is Fisher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fisher passt de bal in één keer door. Xishang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xishang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Romańczuk met een sublieme pass. Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak passt de bal in één keer door. Xishang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xishang draait met de bal, schiet en ... Gschwobat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Gondim is nu in balbezit. Fisher verovert de bal door een tackle van achteren. Fisher geeft de bal voor. Xishang rent richting de bal. Xishang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - __BEŞİKTAŞK__ 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ronya 89%, __BEŞİKTAŞK__ 11%.
Ronya - __BEŞİKTAŞK__ 0:9

48e minuut.
Romańczuk met een sublieme pass. Quesada geeft een hoge lob. Moses kopt de bal weg. Xishang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xishang schiet op doel. Gschwobat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Moses geeft de bal voor. Daar is Gonzalez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xishang rent richting de bal. Xishang draait met de bal, schiet en ... Gschwobat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - __BEŞİKTAŞK__ 0:10

52e minuut.
Güngör passt de bal in één keer door. Xishang is nu in balbezit. Xishang met een sublieme pass. Klungelig pakt Moses de bal. Moses haalt uit met een fantastische trap. Gschwobat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Moses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moses draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Iwersen speelt de bal door. Moses is nu in balbezit. Moses speelt de bal door. Xishang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xishang draait met de bal, schiet en ... Gschwobat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Klungelig pakt Fisher de bal. Fisher geeft een lange en hoge pass. Xishang kopt de bal weg. Moses rent richting de bal. Moses haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Xishang kopt de bal weg. Fisher is nu in balbezit. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses draait met de bal, schiet en ... Gschwobat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - __BEŞİKTAŞK__ 0:11

58e minuut.
Trzeciak passt de bal met de wreef. Fisher rent richting de bal. Fisher speelt de bal door. Xishang rent richting de bal. Xishang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Iwersen kopt de bal weg. Trzeciak heeft problemen om de bal te vangen. Trzeciak passt de bal in één keer door. Xishang is nu in balbezit. Xishang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Trzeciak geeft een lange en hoge pass. Xishang kopt de bal weg. Moses is nu in balbezit. Moses haalt uit met een fantastische trap. Gschwobat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - __BEŞİKTAŞK__ 0:12

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romańczuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak geeft een lange en hoge pass. Xishang springt en kopt de bal. Gschwobat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Magro de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - __BEŞİKTAŞK__ 0:13

66e minuut.
Klungelig pakt Iwersen de bal. Trzeciak geeft een hoge lob. Xishang kopt de bal weg. Daar is Moses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moses draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rodríguez Amador probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trzeciak neemt de hoekschop. Moses springt en kopt de bal. Gschwobat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - __BEŞİKTAŞK__ 0:14

71e minuut.
Blanský geeft een lange en hoge pass. Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak passt de bal zonder na te denken. Daar is Xishang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xishang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Trzeciak geeft een hoge lob. Moses rent richting de bal. Moses passt de bal zonder na te denken. Xishang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xishang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - __BEŞİKTAŞK__ 0:15

75e minuut.
Fisher met een snelle inworp. Romańczuk is nu in balbezit. Romańczuk geeft de bal voor. Xishang maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - __BEŞİKTAŞK__ 0:16

76e minuut.
Borchon passt de bal met de wreef. Moses is nu in balbezit. Moses passt de bal met de wreef. Xishang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xishang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - __BEŞİKTAŞK__ 0:17

77e minuut.
Borchon passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rodríguez Amador de bal. Moses verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Moses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moses draait met de bal, schiet en ... Gschwobat bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Gondim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher onderschept slim de pass. Fisher probeert naar een medespeler te passen. Moses rent richting de bal. Moses draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Moses geeft een lange en hoge pass. Xishang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xishang passt de bal zonder na te denken. Trzeciak geeft een lange en hoge pass. Moses springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - __BEŞİKTAŞK__ 0:18

82e minuut.
Filantropol kopt de bal weg. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher probeert naar een medespeler te passen. Moses is nu in balbezit. Moses haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gschwobat met een harde bal richting middenveld. Romańczuk kopt de bal weg. Gonzalez heeft problemen om de bal te vangen. Xishang is nu in balbezit. Xishang schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Fisher is nu in balbezit. Fisher passt de bal in één keer door. Daar is Moses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - __BEŞİKTAŞK__ 0:19

88e minuut.
Fisher rent richting de bal. Fisher speelt de bal door. Xishang rent richting de bal. Moses is nu in balbezit. Moses haalt uit met een fantastische trap. Gschwobat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ronya 86%, __BEŞİKTAŞK__ 14%.
Ronya - __BEŞİKTAŞK__ 0:19