Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-04-21 18:49
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Zalgiris Sevilla Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Zalgiris Sevilla sine qua non
5-2-3 prueba Tactiek 1 Bêbado + 10
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 38.7
weak Schieten solid
poor Passen average
average Verdedigen average


5e minuut.
Jõudu rent richting de bal. Jõudu passt de bal zonder na te denken. Stolarczyk is nu in balbezit. Łażewski onderschept slim de pass. Łażewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalgiris Sevilla - sine qua non 0:1

7e minuut.
Balsanti passt de bal zonder na te denken. Łażewski is nu in balbezit. Nancheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Łażewski verovert de bal door een tackle van achteren. Łażewski draait met de bal, schiet en ... Runje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Kitowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

11e minuut.
Łażewski is nu in balbezit. Florian rent richting de bal. Pisoń met een sublieme pass. Késmárky bereikt de bal nog maar net als eerste. Késmárky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Jõudu speelt de bal door. Łażewski rent richting de bal. Bazinas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bazinas krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Stolarczyk trapt de bal weg. Branco is nu in balbezit. Cegielski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cegielski krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Jõudu passt de bal zonder na te denken. Niewiarowski is nu in balbezit. Niewiarowski geeft een hoge lob. Branco rent richting de bal. Branco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Jõudu geeft een hoge lob. Becker kan de bal niet met de borst controleren. Becker passt de bal in één keer door. Branco is nu in balbezit. Branco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Łażewski passt de bal zonder na te denken. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazinas is nu in balbezit. Łażewski rent richting de bal. Łażewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bazinas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Deniau komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Nancheng probeert de bal aan de voet te houden. Stroppari rent richting de bal. Met opzet legt Łażewski zijn tegenspeler op de grond. Łażewski krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Gorreta geeft een lange en hoge pass. Łażewski kopt de bal weg. Florian rent richting de bal. Florian schiet op doel. Runje werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalgiris Sevilla - sine qua non 0:2

45e minuut.
Coronil geeft een lange en hoge pass. Laczkó kopt de bal weg. Daar is Cegielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becker is nu in balbezit. Becker draait met de bal, schiet en ... Bêbado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalgiris Sevilla 61%, sine qua non 39%.
Zalgiris Sevilla - sine qua non 0:2

69e minuut.
Nancheng geeft een lange en hoge pass. Florian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balsanti is nu in balbezit. Florian onderschept slim de pass. Florian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Soave met de inworp. Stroppari bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroppari met een sublieme pass. Branco rent richting de bal. Branco draait met de bal, schiet en ... Bêbado bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalgiris Sevilla - sine qua non 1:2

76e minuut.
Gorreta met een sublieme pass. Stroppari is nu in balbezit. Łażewski onderschept slim de pass. Késmárky rent richting de bal. Késmárky draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Gorreta geeft een lange en hoge pass. Balsanti is nu in balbezit. Florian begaat een overtreding. Florian krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalgiris Sevilla 69%, sine qua non 31%.
Zalgiris Sevilla - sine qua non 1:2