Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-04-18 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Zalgiris Sevilla Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Zalgiris Sevilla sine qua non
5-2-3 prueba Tactiek 442
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 24.7
average Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen poor


22e minuut.
Pisoń kopt de bal weg. Stolarczyk rent richting de bal. Bazinas rent richting de bal. Denigri verovert de bal door een tackle van achteren. Denigri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Coli Junior zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soave is nu in balbezit. Negreiro maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Negreiro moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Negreiro schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
Denigri passt de bal in één keer door. Nancheng met een sublieme pass. Branco rent richting de bal. Soave rent richting de bal. Soave schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalgiris Sevilla - sine qua non 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalgiris Sevilla 38%, sine qua non 62%.
Zalgiris Sevilla - sine qua non 1:0

51e minuut.
Coli Junior rent richting de bal. Fatalski onderschept slim de pass. Fatalski passt de bal zonder na te denken. Branco rent richting de bal. Branco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalgiris Sevilla - sine qua non 2:0

57e minuut.
Pisoń passt de bal in één keer door. Bazinas rent richting de bal. Bazinas passt de bal zonder na te denken. Soave rent richting de bal. Soave haalt uit met een fantastische trap. Seabra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coronil komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Bazinas probeert naar een medespeler te passen. Soave bereikt de bal nog maar net als eerste. Soave passt de bal in één keer door. Branco rent richting de bal. Branco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Soave rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paiva. Soave raakt geblesseerd tijdens het duel. Soave zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Branco maakt een snoekduik en kopt de bal. Seabra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalgiris Sevilla - sine qua non 3:0

78e minuut.
Balsanti met de inworp. Becker is nu in balbezit. Tokushige begaat een overtreding. Becker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Becker wilt de vrije trap nemen. Seabra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Soave is nu in balbezit. Paiva verovert de bal door een tackle van achteren. Branco rent richting de bal. Branco draait met de bal, schiet en ... Seabra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalgiris Sevilla - sine qua non 4:0

88e minuut.
Paiva geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balsanti met een snelle inworp. Becker is nu in balbezit. Becker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Soave de bal. Fatalski rent richting de bal. Coli Junior tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fatalski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fatalski kan niet meer verder spelen. Deniau komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalgiris Sevilla 30%, sine qua non 70%.
Zalgiris Sevilla - sine qua non 4:0