Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-05-08 18:00
  • Competitiewedstrijd: Group E
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
USA Hellas
cio-523 Tactiek Ε.Τ.Ν.1C
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
71.7 gemiddelde waardering 78
excellent Schieten outstanding
formidable Passen incredible
incredible Verdedigen incredible


12e minuut.
Karadimos verovert de bal door een tackle van achteren. Karadimos probeert naar een medespeler te passen. Papakostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papakostas geeft de bal voor. Konstantaras krijgt zijn hoofd ertegen. Floyd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kouloglou maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Guzan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floyd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Papakostas met een sublieme pass. Kouloglou controleert de bal met de borst. Papakostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papakostas draait met de bal, schiet en ... Floyd maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Hellas 0:1

15e minuut.
Daar is Valentino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikitopoulos rent richting de bal. Nikitopoulos geeft de bal voor. Kouloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloglou draait met de bal, schiet en ... Floyd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Mullan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlioptas verovert de bal door een tackle van achteren. Ahlioptas probeert naar een medespeler te passen. Konstantaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantaras draait met de bal, schiet en ... Floyd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Karadimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadimos passt de bal in één keer door. Kouloglou is nu in balbezit. Kouloglou draait met de bal, schiet en ... Floyd maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Hellas 0:2

38e minuut.
Daar is Nikitopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikitopoulos geeft een hoge lob. Sandburg kopt de bal weg. Kouloglou controleert de bal met de borst. Kouloglou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Klungelig pakt Mullan de bal. Doxiadis rent richting de bal. Valentino onderschept slim de pass. Valentino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Hellas 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 69%, Hellas 31%.
USA - Hellas 1:2

46e minuut.
Pikoulas komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ahlioptas onderschept slim de pass. Ahlioptas geeft een lange en hoge pass. Kouloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloglou draait met de bal, schiet en ... Floyd probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Hellas 1:3

50e minuut.
Karadimos passt de bal met de wreef. Ahlioptas geeft een lange en hoge pass. Kouloglou kopt de bal weg. Papakostas is nu in balbezit. Papakostas schiet op doel. Floyd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Nikitopoulos geeft een lange en hoge pass. Papakostas kopt de bal weg. Kouloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloglou schiet op doel. Floyd probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Hellas 1:4

67e minuut.
Karadimos onderschept slim de pass. Karadimos met een sublieme pass. Papakostas rent richting de bal. Papakostas geeft een lange en hoge pass. Pikoulas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Filippakos komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Daar is Papakostas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papakostas passt de bal met de wreef. Kouloglou is nu in balbezit. Kouloglou haalt uit met een fantastische trap. Floyd probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Hellas 1:5

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pikoulas stond buitenspel. Mirtsekis komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Daar is Shump, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirtsekis rent richting de bal. Mirtsekis passt de bal in één keer door. Kouloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloglou schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Ahlioptas passt de bal zonder na te denken. Pikoulas is nu in balbezit. McCreary maakt een afschuwelijke overtreding. McCreary is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

83e minuut.
Ahlioptas onderschept slim de pass. Filippakos is nu in balbezit. Filippakos met een sublieme pass. Karadimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadimos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
King is nu in balbezit. Vavoulas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. King is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vavoulas probeert naar een medespeler te passen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Brillant neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
King controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bigalis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pikoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikoulas schiet op doel. Floyd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Hellas 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 56%, Hellas 44%.
USA - Hellas 1:6