Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-07-17 11:00
  • Competitiewedstrijd: Group E
  • Stadion: Hellas Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Hellas USA
Ε.Τ.Ν.1C_R Tactiek cio-523
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 10
77.9 gemiddelde waardering 74
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


21e minuut.
Kelpekis passt de bal zonder na te denken. Kouloglou rent richting de bal. Guzan begaat een overtreding. Guzan krijgt een gele kaart. Kouloglou raakt geblesseerd tijdens het duel. Latrias met een snel genomen vrije trap. Tsovilis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Guzan met een sublieme pass. Mirtsekis met een sublieme pass. Kouloglou rent richting de bal. Kouloglou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas - USA 1:0

34e minuut.
Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyberis probeert naar een medespeler te passen. Kouloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloglou draait met de bal, schiet en ... Floyd probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas - USA 2:0

42e minuut.
Guzan speelt de bal door. King bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatiou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stamatiou krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas 39%, USA 61%.
Hellas - USA 2:0

50e minuut.
Mirtsekis speelt de bal door. Tsovilis is nu in balbezit. Xander begaat een overtreding. Xander krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Lyberis geeft de bal voor. Xander rent richting de bal. Tsovilis onderschept slim de pass. Tsovilis schiet op doel. Floyd probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Doxiadis komt het veld opgelopen. Voivodas komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino passt de bal in één keer door. Wingert speelt de bal door. Parrish rent richting de bal. Parrish draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Voivodas kopt de bal weg. Kouloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Shump maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Shump moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Shump schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

65e minuut.
Kouloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullan speelt de bal door. Kouloglou rent richting de bal. Kouloglou schiet op doel. Floyd probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas - USA 3:0

71e minuut.
Latrias onderschept slim de pass. Latrias geeft een lange en hoge pass. Tsovilis rent richting de bal. Tsovilis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas - USA 4:0

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konstantaras komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Doxiadis is nu in balbezit. Valentino onderschept slim de pass. Valentino passt de bal zonder na te denken. Parrish rent richting de bal. Parrish schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Karadimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadimos passt de bal in één keer door. Lyberis bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish onderschept slim de pass. Parrish schiet op doel. Kakleas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas 40%, USA 60%.
Hellas - USA 4:0
USA