Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daehan Minguk USA
Pulisic Tactiek cio-523
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 22
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
11 Buitenspel 1
66.8 gemiddelde waardering 75.4
outstanding Schieten brilliant
excellent Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


4e minuut.
Inworp. Mullan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lockhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockhart geeft de bal voor. Valentino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish rent richting de bal. Kwoon-Hyu begaat een overtreding. Parrish is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brillant komt bij de bal en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - USA 0:1

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mullan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brillant geeft een hoge lob. Valentino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - USA 0:2

8e minuut.
Busch geeft een lange en hoge pass. Valentino is nu in balbezit. Hwan-Lo begaat een overtreding. Hwan-Lo krijgt een gele kaart. Valentino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brillant zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Valentino krijgt zijn hoofd ertegen. Kwon-Uk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Daar is Mullan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mullan passt de bal met de wreef. Brillant rent richting de bal. Brillant geeft een lange en hoge pass. Valentino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Parrish is nu in balbezit. King is nu in balbezit. Ling-Bum verovert de bal door een tackle van achteren. Parrish is nu in balbezit. Parrish draait met de bal, schiet en ... Kwon-Uk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Won-Li de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mullan heeft problemen om de bal te vangen. Mullan passt de bal zonder na te denken. Hwan-Lo bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish onderschept slim de pass. Parrish schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ling-Bum passt de bal in één keer door. Park-Yang is nu in balbezit. Park-Yang passt de bal met de wreef. Ling-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Park schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Guzan geeft een hoge lob. King rent richting de bal. Met opzet legt Kum zijn tegenspeler op de grond. King raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. King kan niet meer verder spelen. Izzard komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Brillant speelt de bal door. Kwoon-Hyu speelt de bal door. Yang-Bum rent richting de bal. Lockhart verovert de bal door een tackle van achteren. Lockhart geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Izzard bereikt de bal nog maar net als eerste. Brillant probeert naar een medespeler te passen. Mullan is nu in balbezit. Mullan geeft een hoge lob. Valentino springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Brillant speelt de bal door. Valentino rent richting de bal. Parrish rent richting de bal. Izzard is nu in balbezit. Izzard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - USA 0:3

44e minuut.
Parrish rent richting de bal. Hwan-Lo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Parrish is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Izzard zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - USA 0:4

45e minuut.
Cheng-Won onderschept slim de pass. Cheng-Won passt de bal in één keer door. Ling-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Park haalt uit met een fantastische trap. Floyd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - USA 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk 65%, USA 35%.
Daehan Minguk - USA 1:4

56e minuut.
Xander rent richting de bal. Hwan-Ying onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guzan. Guzan krijgt een gele kaart. Hwan-Ying is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cheng-Won komt bij de bal en schiet. Floyd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Daar is Cheng-Won, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hwan-Ying kopt de bal weg. Shump heeft problemen om de bal te vangen. Ling-Park is nu in balbezit. Ling-Park haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lockhart verovert de bal door een tackle van achteren. Won-Li rent richting de bal. Lockhart onderschept slim de pass. Lockhart geeft de bal voor. Izzard krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mullan met een sublieme pass. Daar is Brillant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brillant probeert naar een medespeler te passen. Izzard bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzard draait met de bal, schiet en ... Kwon-Uk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parrish is nu in balbezit. Parrish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - USA 1:5

70e minuut.
Hwan-Ying kopt de bal weg. Lockhart rent richting de bal. Yang-Bum verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Bum geeft een hoge lob. Hwan-Ying maakt een snoekduik en kopt de bal. Floyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cheng-Won is nu in balbezit. Cheng-Won draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - USA 2:5

77e minuut.
Buitenspel voor Hwan-Ying. Goede buitenspelval van de verdediging. Xander neemt vlug de vrije trap. Izzard kopt de bal weg. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Brillant passt de bal in één keer door. Izzard bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ling-Bum. Ling-Bum krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Kwoon-Hyu verovert de bal door een tackle van achteren. Parrish verovert de bal door een tackle van achteren. Hwan-Lo bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish onderschept slim de pass. Parrish haalt uit met een fantastische trap. Kwon-Uk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino haalt uit met een fantastische trap. Kwon-Uk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Yang-Bum geeft de bal voor. Hwan-Ying is nu in balbezit. Guzan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guzan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

86e minuut.
Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Kum is nu in balbezit. Kum passt de bal met de wreef. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Ying haalt uit met een fantastische trap. Floyd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Valentino kopt de bal weg. Parrish probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hwan-Lo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzard onderschept slim de pass. Izzard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk 54%, USA 46%.
Daehan Minguk - USA 2:5
USA