Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-06-26 17:59
  • Competitiewedstrijd: Group E
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
USA Belarus
cio-523 Tactiek forfortu
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
74.5 gemiddelde waardering 69.4
incredible Schieten formidable
outstanding Passen formidable
incredible Verdedigen formidable


5e minuut.
Liavonau bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish rent richting de bal. Liavonau legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Parrish is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. King kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Peszniau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Maximenia rent richting de bal. Maximenia passt de bal zonder na te denken. Pigulevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigulevich schiet op doel. Floyd werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Puzyna rent richting de bal. Puzyna passt de bal met de wreef. Pigulevich rent richting de bal. Pigulevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Belarus 0:1

15e minuut.
Inworp. Brillant met de inworp. Shump bereikt de bal nog maar net als eerste. Shump geeft de bal voor. Valentino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Brillant passt de bal in één keer door. King bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemiashonak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. King is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brillant komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Parrish rent richting de bal. Lemantovich rent richting de bal. Valentino verovert de bal door een tackle van achteren. Valentino schiet op doel. Peszniau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USA - Belarus 1:1

21e minuut.
Skrypchyk is nu in balbezit. Skrypchyk geeft de bal voor. Pigulevich kopt de bal weg. Sumich is nu in balbezit. Sumich schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino met een sublieme pass. King is nu in balbezit. King haalt uit met een fantastische trap. Peszniau probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sumich geeft een hoge lob. Brillant is nu in balbezit. Plushkin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Plushkin krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Busch probeert de bal met de borst te controleren. Busch passt de bal met de wreef. King rent richting de bal. Parrish is nu in balbezit. Parrish schiet op doel. Peszniau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Lemiashonak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zhyzneuski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 53%, Belarus 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USA - Belarus 1:1

56e minuut.
Makovich is nu in balbezit. Parrish onderschept slim de pass. Daar is Parrish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parrish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Belarus 2:1

61e minuut.
Pigulevich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Znak komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Floyd met een harde bal richting middenveld. King kopt de bal weg. Parrish is nu in balbezit. Parrish haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Valentino is nu in balbezit. King rent richting de bal. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino schiet op doel. Peszniau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Belarus 3:1

68e minuut.
Skrypchyk passt de bal in één keer door. Znak rent richting de bal. Guzan begaat een overtreding. Znak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maximenia wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Parrish kopt de bal weg. King bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino schiet op doel. Peszniau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Belarus 4:1

72e minuut.
Mullan rent richting de bal. Mullan speelt de bal door. Brillant probeert naar een medespeler te passen. King is nu in balbezit. King schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Mullan geeft een hoge lob. King bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemantovich onderschept slim de pass. Parrish verovert de bal door een tackle van achteren. Parrish haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Belarus 5:1

79e minuut.
Maximenia geeft een lange en hoge pass. Busch heeft problemen om de bal te vangen. Skrypchyk is nu in balbezit. Skrypchyk geeft een hoge lob. Znak maakt een snoekduik en kopt de bal. Floyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sumich is nu in balbezit. Sumich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Belarus 5:2

81e minuut.
Busch geeft een lange en hoge pass. Parrish rent richting de bal. Met opzet legt Zhyzneuski zijn tegenspeler op de grond. Zhyzneuski krijgt een gele kaart. Parrish is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brillant wilt de vrije trap nemen. Peszniau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. King rent richting de bal. King draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Belarus 6:2

87e minuut.
Puzyna geeft een lange en hoge pass. Skrypchyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypchyk passt de bal met de wreef. Znak bereikt de bal nog maar net als eerste. Znak haalt uit met een fantastische trap. Floyd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 53%, Belarus 47%.
USA - Belarus 6:2
USA