Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uruguay USA
3313_WC Tactiek cio-523
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
78.1 gemiddelde waardering 72.9
excellent Schieten formidable
outstanding Passen outstanding
brilliant Verdedigen incredible


8e minuut.
Pedemonte kopt de bal weg. Balbino geeft de bal voor. Vásquez kopt de bal weg. Marino rent richting de bal. Marino haalt uit met een fantastische trap. Floyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Peppo rent richting de bal. Peppo passt de bal met de wreef. Marino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marino schiet op doel. Floyd probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Guzan passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Brillant de bal onder controle te krijgen. King bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish rent richting de bal. Parrish schiet op doel. León kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Lozada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada passt de bal zonder na te denken. Parrish is nu in balbezit. Parrish haalt uit met een fantastische trap. León probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat León niet meer kan verder spelen. Suffo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay 34%, USA 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uruguay - USA 0:0

58e minuut.
Marino controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. de la Cruz komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Parrish heeft problemen om de bal te vangen. Valentino rent richting de bal. Montaño begaat een overtreding. Montaño krijgt een gele kaart. Valentino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fatecha komt het veld opgelopen. Brillant komt bij de bal en schiet. Suffo bokst de bal weg.

67e minuut.
Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lozada. Parrish is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brillant met een snel genomen vrije trap. King krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Wingert geeft een hoge lob. King is nu in balbezit. Met opzet legt Pedemonte zijn tegenspeler op de grond. Pedemonte krijgt een gele kaart. King is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brillant komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedemonte begaat een overtreding. Parrish is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brillant met een snel genomen vrije trap. Parrish kopt de bal weg. Daar is Lizarazu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay 53%, USA 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uruguay - USA 0:0
USA