Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-04-18 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadion Gor Djarum Kudus
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Persiku Kudus MacanPutih Fc
451 Tactiek imbang
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 46.1
weak Schieten excellent
weak Passen adequate
average Verdedigen good


4e minuut.
Lantaño geeft een hoge lob. Klungelig pakt Suhaeri de bal. Rochim rent richting de bal. Bilginer is nu in balbezit. Bilginer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Czartoryski probeert naar een medespeler te passen. Stefański met een sublieme pass. Bilginer rent richting de bal. Bilginer schiet op doel. Suprana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Persiku Kudus - MacanPutih Fc 0:1

10e minuut.
Cruz Filho is nu in balbezit. Lestaluhu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Filho onderschept slim de pass. Cruz Filho haalt uit met een fantastische trap. Suprana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Persiku Kudus - MacanPutih Fc 0:2

18e minuut.
Nurhuda kan de bal niet met de borst controleren. Roekita verovert de bal door een tackle van achteren. Roekita passt de bal in één keer door. Prastowo is nu in balbezit. Prastowo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Cruz Filho is nu in balbezit. Bilginer rent richting de bal. Bilginer draait met de bal, schiet en ... Lestaluhu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Persiku Kudus - MacanPutih Fc 0:3

21e minuut.
Ilyas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hamsyah de bal. Hamsyah probeert naar een medespeler te passen. Cruz Filho rent richting de bal. Cruz Filho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Czartoryski verovert de bal door een tackle van achteren. Czartoryski passt de bal zonder na te denken. Rochim geeft een lange en hoge pass. Cruz Filho krijgt zijn hoofd ertegen. Bilginer probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Rochim passt de bal met de wreef. Bilginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilginer draait met de bal, schiet en ... Cruz Filho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cruz Filho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Hotáry komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Persiku Kudus 67%, MacanPutih Fc 33%.
Persiku Kudus - MacanPutih Fc 0:3

46e minuut.
Buchla komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Buchla onderschept slim de pass. Buchla passt de bal met de wreef. Bilginer is nu in balbezit. Bilginer haalt uit met een fantastische trap. Suprana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Persiku Kudus - MacanPutih Fc 0:4

59e minuut.
Lestaluhu probeert de bal aan de voet te houden. Buchla is nu in balbezit. Buchla geeft een lange en hoge pass. Bilginer springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Suprana met een harde bal richting middenveld. Czartoryski kopt de bal weg. Klungelig pakt Cruz Filho de bal. Cruz Filho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Rochim is nu in balbezit. Rochim passt de bal in één keer door. Bilginer rent richting de bal. Bilginer draait met de bal, schiet en ... Suprana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Persiku Kudus - MacanPutih Fc 0:5

66e minuut.
Rochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochim probeert naar een medespeler te passen. Bilginer rent richting de bal. Bilginer schiet op doel. Suprana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Persiku Kudus - MacanPutih Fc 0:6

75e minuut.
Roekita verovert de bal door een tackle van achteren. Buchla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roekita. Roekita krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Cruz Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Filho passt de bal met de wreef. Daar is Bilginer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilginer schiet op doel. Suprana probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cruz Filho rent richting de bal. Buchla is nu in balbezit. Buchla probeert naar een medespeler te passen. Bilginer rent richting de bal. Bilginer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Persiku Kudus - MacanPutih Fc 0:7

85e minuut.
Yunus passt de bal met de wreef. Bilginer rent richting de bal. Bilginer passt de bal in één keer door. Cruz Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Filho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suprana speelt de bal door. Czartoryski probeert naar een medespeler te passen. Cruz Filho rent richting de bal. Cruz Filho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Czartoryski kopt de bal weg. Bilginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Filho haalt uit met een fantastische trap. Suprana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Persiku Kudus - MacanPutih Fc 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Persiku Kudus 56%, MacanPutih Fc 44%.
Persiku Kudus - MacanPutih Fc 0:8