Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-06-13 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: C-Team Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
C-Team Lwy Ząbki
Compact Tactiek na A klasowców
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 64.1
excellent Schieten very good
solid Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Kuśmienny onderschept slim de pass. Hallberg onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quesada. Hallberg raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

30e minuut.
Jiyun geeft een lange en hoge pass. Fredgaard kopt de bal weg. Daar is Florian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollár draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Kutasi speelt de bal door. Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywna verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywna geeft de bal voor. Sitarek kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Inworp. Stasiuk met een snelle inworp. Gayle is nu in balbezit. Gayle haalt uit met een fantastische trap. Dodds werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C-Team - Lwy Ząbki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C-Team 53%, Lwy Ząbki 47%.
C-Team - Lwy Ząbki 1:0

47e minuut.
Bıçakçı met een sublieme pass. Öncel is nu in balbezit. Hallberg is nu in balbezit. Sitarek onderschept slim de pass. Sitarek haalt uit met een fantastische trap. Ernić bokst de bal weg. Öncel rent richting de bal. Öncel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C-Team - Lwy Ząbki 1:1

57e minuut.
Jiyun speelt de bal door. Klungelig pakt Kollár de bal. Bârlea begaat een overtreding. Kollár raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kutasi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bıçakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bıçakçı geeft de bal voor. Recina speelt de bal door. Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollár draait met de bal, schiet en ... Dodds kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grzywna bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kutasi speelt de bal door. Jiyun is nu in balbezit. Jiyun met een sublieme pass. Gayle is nu in balbezit. Gayle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Quesada kopt de bal weg. Kuśmienny is nu in balbezit. Kuśmienny passt de bal zonder na te denken. Moraru is nu in balbezit. Moraru geeft een lange en hoge pass. Ernić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Hallberg onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Öncel neemt de hoekschop. Sitarek springt en kopt de bal. Ernić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C-Team - Lwy Ząbki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C-Team 56%, Lwy Ząbki 44%.
C-Team - Lwy Ząbki 1:2