Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seattle SuperSonics FC KIEŁPINO 2006
4132www Tactiek 541M
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 63
uitmuntend Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Inworp. Łodyga met de inworp. Pejas geeft een lange en hoge pass. Andrzejewski is nu in balbezit. Andrzejewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Gatner probeert naar een medespeler te passen. Tusyubov rent richting de bal. García Eguren onderschept slim de pass. García Eguren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seattle SuperSonics - FC KIEŁPINO 2006 0:1

12e minuut.
Łodyga geeft een hoge lob. Parkitny is nu in balbezit. Vakalopoulos onderschept slim de pass. Pejas rent richting de bal. Pejas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seattle SuperSonics - FC KIEŁPINO 2006 1:1

14e minuut.
Coroianu geeft een lange en hoge pass. Andrzejewski kopt de bal weg. Vakalopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakalopoulos haalt uit met een fantastische trap. Keresztúri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seattle SuperSonics - FC KIEŁPINO 2006 2:1

16e minuut.
Roffi geeft een hoge lob. Paliouras rent richting de bal. Paliouras passt de bal in één keer door. Ogórek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogórek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Coroianu geeft een hoge lob. Andrzejewski kopt de bal weg. Vakalopoulos rent richting de bal. Vakalopoulos draait met de bal, schiet en ... Keresztúri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seattle SuperSonics - FC KIEŁPINO 2006 3:1

22e minuut.
Klungelig pakt Andrzejewski de bal. Tudorache is nu in balbezit. Tudorache passt de bal met de wreef. Andrzejewski is nu in balbezit. Andrzejewski haalt uit met een fantastische trap. Keresztúri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Roffi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paliouras is nu in balbezit. Paliouras passt de bal met de wreef. Ogórek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogórek draait met de bal, schiet en ... Acosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Paliouras passt de bal met de wreef. Woźny speelt de bal door. Szewczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Ogórek rent richting de bal. Ogórek draait met de bal, schiet en ... Acosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ogórek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Coroianu met een sublieme pass. Roffi rent richting de bal. Łodyga verovert de bal door een tackle van achteren. Łodyga schiet op doel. Keresztúri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seattle SuperSonics - FC KIEŁPINO 2006 4:1

45e minuut.
Woźny met een sublieme pass. Ogórek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczuk rent richting de bal. García Eguren onderschept slim de pass. García Eguren draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seattle SuperSonics 45%, FC KIEŁPINO 2006 55%.
Seattle SuperSonics - FC KIEŁPINO 2006 4:1

47e minuut.
Łodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Roffi onderschept slim de pass. Roffi geeft een hoge lob. Paliouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliouras schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paliouras geeft een lange en hoge pass. García Eguren springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Pejas kopt de bal weg. Klungelig pakt Perišić de bal. Andrzejewski probeert naar een medespeler te passen. Vakalopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakalopoulos schiet op doel. Keresztúri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andrzejewski is nu in balbezit. Andrzejewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seattle SuperSonics - FC KIEŁPINO 2006 5:1

52e minuut.
Łodyga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Woźny rent richting de bal. Woźny geeft een lange en hoge pass. Paliouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliouras schiet op doel. Acosta bokst de bal weg. Klungelig pakt Acaroğlu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seattle SuperSonics - FC KIEŁPINO 2006 5:2

61e minuut.
Paliouras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Woźny rent richting de bal. Woźny met een sublieme pass. Ogórek rent richting de bal. Ogórek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Woźny rent richting de bal. Woźny met een sublieme pass. García Eguren rent richting de bal. García Eguren draait met de bal, schiet en ... Acosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seattle SuperSonics - FC KIEŁPINO 2006 5:3

67e minuut.
Acaroğlu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woźny met de inworp. García Eguren rent richting de bal. García Eguren draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Gatner is nu in balbezit. Gatner probeert naar een medespeler te passen. Paliouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartman rent richting de bal. Ogórek is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paliouras zal de hoekschop nemen. Ogórek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seattle SuperSonics - FC KIEŁPINO 2006 5:4

73e minuut.
Gatner geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szewczuk de bal. Acaroğlu is nu in balbezit. García Eguren verovert de bal door een tackle van achteren. García Eguren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Inworp. Gatner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paliouras rent richting de bal. Paliouras geeft de bal voor. Ogórek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seattle SuperSonics - FC KIEŁPINO 2006 5:5

82e minuut.
Coroianu passt de bal met de wreef. Łodyga probeert naar een medespeler te passen. Vakalopoulos rent richting de bal. Vakalopoulos schiet op doel. Keresztúri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seattle SuperSonics - FC KIEŁPINO 2006 6:5

88e minuut.
Inworp. Łodyga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pejas is nu in balbezit. Pejas geeft een lange en hoge pass. Andrzejewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seattle SuperSonics - FC KIEŁPINO 2006 7:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seattle SuperSonics 50%, FC KIEŁPINO 2006 50%.
Seattle SuperSonics - FC KIEŁPINO 2006 7:5