Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Grande Mef FC REAL BOGUSZÓW GORCE
Normal Tactiek 451
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 49.2
adequate Schieten solid
average Passen adequate
adequate Verdedigen formidable


3e minuut.
Szulwic geeft een hoge lob. Górniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Górniak passt de bal in één keer door. Szubartowski is nu in balbezit. Szubartowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soetaers met een snelle inworp. Battezzati is nu in balbezit. Zhosan verovert de bal door een tackle van achteren. Zhosan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skrzypczyński met een harde bal richting middenveld. Korbély is nu in balbezit. Szubartowski onderschept slim de pass. Szubartowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zhosan is nu in balbezit. Battezzati verovert de bal door een tackle van achteren. Battezzati met een sublieme pass. Szubartowski is nu in balbezit. Szubartowski draait met de bal, schiet en ... Kozomara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Sütçü met een sublieme pass. Savidan is nu in balbezit. Szulwic verovert de bal door een tackle van achteren. Falatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Falatah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Klungelig pakt Joanes de bal. Joanes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Erjavec met de inworp. Vodopić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Doeltrap. Kozomara met een harde bal richting middenveld. Rammelsberg kopt de bal weg. Szubartowski is nu in balbezit. Szubartowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grande Mef 73%, FC REAL BOGUSZÓW GORCE 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Grande Mef - FC REAL BOGUSZÓW GORCE 0:0

49e minuut.
Gagarin probeert naar een medespeler te passen. Szubartowski is nu in balbezit. Joanes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Joanes krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Tejeda passt de bal met de wreef. Zech is nu in balbezit. Szubartowski onderschept slim de pass. Szubartowski schiet op doel. Krummbein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Falatah passt de bal in één keer door. Savidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Treglia rent richting de bal. Savidan onderschept slim de pass. Savidan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Battezzati speelt de bal door. Rammelsberg rent richting de bal. Rammelsberg geeft de bal voor. Szubartowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szubartowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grande Mef 70%, FC REAL BOGUSZÓW GORCE 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Grande Mef - FC REAL BOGUSZÓW GORCE 0:0