Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-07-11 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.007
  • Stadion: Markir FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
Markir FC start kulice
wlasna off Tactiek kac
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
8 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 42.1
adequate Schieten good
average Passen adequate
adequate Verdedigen average


5e minuut.
Papp heeft problemen om de bal te vangen. Konde is nu in balbezit. Konde passt de bal zonder na te denken. Papp rent richting de bal. Papp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guzzo met een harde bal richting middenveld. Stanny kopt de bal weg. Kulikowski rent richting de bal. Kulikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pobersnik geeft een lange en hoge pass. Klink is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pilarski. Pilarski krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Balanikas geeft een hoge lob. Tamarslan is nu in balbezit. Klink verovert de bal door een tackle van achteren. Klink draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Marzec probeert naar een medespeler te passen. Papp bereikt de bal nog maar net als eerste. Papp haalt uit met een fantastische trap. Pert probeert de bal aan de voet te houden. Guzzo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

19e minuut.
Harselaar passt de bal in één keer door. Stanny speelt de bal door. Klungelig pakt Papp de bal. Kulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mahşer heeft problemen om de bal te vangen. Pobersnik rent richting de bal. Harselaar begaat een overtreding. Harselaar krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Balanikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanny verovert de bal door een tackle van achteren. Stanny geeft de bal voor. Daar is Pert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - start kulice 0:1

33e minuut.
Mahşer verovert de bal door een tackle van achteren. Mahşer speelt de bal door. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Divino verovert de bal door een tackle van achteren. Divino geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
da Bilha speelt de bal door. Divino rent richting de bal. Divino passt de bal zonder na te denken. Papp rent richting de bal. Papp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Harselaar speelt de bal door. Papp is nu in balbezit. Mahşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Papp onderschept slim de pass. Papp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Inworp. Balanikas met de inworp. Klink is nu in balbezit. Klink haalt uit met een fantastische trap. Hessel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Markir FC - start kulice 1:1

44e minuut.
Marzec met een sublieme pass. Papp is nu in balbezit. Kulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikowski haalt uit met een fantastische trap. de Roraima probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markir FC 66%, start kulice 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Markir FC - start kulice 1:1

53e minuut.
Divino geeft een hoge lob. Daar is de Roraima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulikowski rent richting de bal. Kulikowski draait met de bal, schiet en ... Guzzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - start kulice 1:2

58e minuut.
Tamarslan geeft een lange en hoge pass. Marzec geeft een hoge lob. Klungelig pakt da Bilha de bal. Papp is nu in balbezit. Papp schiet op doel. Guzzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt de Roraima de bal. Kulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikowski schiet op doel. Pert probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - start kulice 1:3

60e minuut.
Kulikowski onderschept slim de pass. Balanikas met een sublieme pass. Pert rent richting de bal. Kulikowski is nu in balbezit. Kulikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Divino heeft problemen om de bal te vangen. Divino speelt de bal door. Stanny rent richting de bal. Stanny geeft een lange en hoge pass. Papp springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Pert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulikowski is nu in balbezit. Kulikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - start kulice 1:4

77e minuut.
Mahşer rent richting de bal. Mahşer passt de bal in één keer door. Stanny speelt de bal door. Klungelig pakt Kulikowski de bal. Kulikowski haalt uit met een fantastische trap. Guzzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
de Roraima heeft problemen om de bal te vangen. Balanikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanikas geeft een lange en hoge pass. Klink is nu in balbezit. Klink draait met de bal, schiet en ... Kalokyris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Joner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klink bereikt de bal nog maar net als eerste. Klink draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - start kulice 2:4

80e minuut.
Hessel speelt de bal door. Stoichiţă geeft een hoge lob. Tamarslan rent richting de bal. Klink onderschept slim de pass. Klink draait met de bal, schiet en ... Kalokyris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Borysewicz kopt de bal weg. Marzec rent richting de bal. Marzec probeert naar een medespeler te passen. Papp heeft problemen om de bal te vangen. Papp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Borysewicz is nu in balbezit. Borysewicz passt de bal in één keer door. Divino met een sublieme pass. Kulikowski is nu in balbezit. Kulikowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markir FC 72%, start kulice 28%.
Markir FC - start kulice 2:4