Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żyrardowianka1 AZ Gdynia
PIERWSZA Tactiek AZ Gdynia
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 39.9
very good Schieten good
adequate Passen good
good Verdedigen average


4e minuut.
Kubálek is nu in balbezit. Kubálek geeft de bal voor. Dafinger rent richting de bal. Dafinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żyrardowianka1 - AZ Gdynia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żyrardowianka1 68%, AZ Gdynia 32%.
Żyrardowianka1 - AZ Gdynia 1:0

49e minuut.
Mościński kan de bal niet met de borst controleren. Leczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mościński maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mościński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mościński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

50e minuut.
Kubálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubálek geeft de bal voor. Leczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczkowski draait met de bal, schiet en ... Gallini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żyrardowianka1 - AZ Gdynia 2:0

51e minuut.
Avcı is nu in balbezit. Avcı geeft de bal voor. Leczkowski rent richting de bal. Leczkowski schiet op doel. Gallini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żyrardowianka1 - AZ Gdynia 3:0

53e minuut.
Dafinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafinger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kapsa roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kapsa kan niet meer verder spelen. Vega Mena komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kunter onderschept slim de pass. Kunter geeft een hoge lob. Leczkowski rent richting de bal. Leczkowski schiet op doel. Gallini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żyrardowianka1 - AZ Gdynia 4:0

66e minuut.
Kunter kopt de bal weg. Iosifelis heeft problemen om de bal te vangen. Iosifelis speelt de bal door. Lisień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisień draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Leczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dafinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafinger rent richting de bal. Dafinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Kunter de bal. Kunter met een sublieme pass. Daar is Szymczorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zečević is nu in balbezit. Zečević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Vega Mena raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hage komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Avcı geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zečević de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avcı. Avcı krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Zečević rent richting de bal. Lisień bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leczkowski. Leczkowski krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Kunter geeft de bal voor. Inworp. Iosifelis met de inworp. Lisień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisień draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żyrardowianka1 63%, AZ Gdynia 37%.
Żyrardowianka1 - AZ Gdynia 4:0