Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AZ Gdynia Żyrardowianka1
AZ Gdynia Tactiek PIERWSZA
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
42 gemiddelde waardering 43.9
good Schieten very good
good Passen average
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Lisień is nu in balbezit. Burhanoğlu onderschept slim de pass. Burhanoğlu met een sublieme pass. Leczkowski rent richting de bal. Leczkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Szotyori verovert de bal door een tackle van achteren. Szotyori passt de bal in één keer door. Gołębiewski met een sublieme pass. Zečević bereikt de bal nog maar net als eerste. Zečević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Iosifelis met de inworp. Funken met een sublieme pass. Szotyori probeert naar een medespeler te passen. Gołębiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołębiewski schiet op doel. Coman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Burhanoğlu is nu in balbezit. Burhanoğlu geeft de bal voor. Leczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczkowski draait met de bal, schiet en ... Kłak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Gdynia - Żyrardowianka1 0:1

18e minuut.
Bordowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Funken met een snelle inworp. Burhanoğlu is nu in balbezit. Burhanoğlu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Leczkowski is nu in balbezit. Funken bereikt de bal nog maar net als eerste. Hage tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hage krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Funken rent richting de bal. Funken passt de bal met de wreef. Leczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczkowski haalt uit met een fantastische trap. Kłak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Gdynia - Żyrardowianka1 0:2

34e minuut.
Drągowski onderschept slim de pass. Drągowski passt de bal zonder na te denken. Iosifelis is nu in balbezit. Iosifelis geeft een hoge lob. Avcı heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Iosifelis rent richting de bal. Iosifelis passt de bal zonder na te denken. Szotyori speelt de bal door. Lisień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisień draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lisień probeert naar een medespeler te passen. Kubálek is nu in balbezit. Met opzet legt Gołębiewski zijn tegenspeler op de grond. Gołębiewski krijgt een gele kaart. Kubálek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kubálek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Viheri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dafinger rent richting de bal. Bordowski is nu in balbezit. Burhanoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bordowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bordowski kan niet meer verder spelen. Ziętek komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Drągowski onderschept slim de pass. Drągowski passt de bal met de wreef. Iosifelis rent richting de bal. Funken onderschept slim de pass. Funken geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZ Gdynia 48%, Żyrardowianka1 52%.
AZ Gdynia - Żyrardowianka1 0:2

48e minuut.
Kubálek speelt de bal door. Daar is Burhanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burhanoğlu geeft een hoge lob. Leczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Gdynia - Żyrardowianka1 0:3

52e minuut.
Zečević heeft problemen om de bal te vangen. Lisień speelt de bal door. Kiepur rent richting de bal. Zečević verovert de bal door een tackle van achteren. Zečević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Coman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Hage met de inworp. Lisień is nu in balbezit. Funken tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lisień wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lisień kan niet meer verder spelen. Mościński komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Mościński met een sublieme pass. Iosifelis heeft problemen om de bal te vangen. Iosifelis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zečević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zečević schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Hage geeft de bal voor. Zečević rent richting de bal. Zečević passt de bal met de wreef. Mościński is nu in balbezit. Mościński schiet op doel. Coman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZ Gdynia 32%, Żyrardowianka1 68%.
AZ Gdynia - Żyrardowianka1 0:3